[ABD Genelkurmay Baþkaný'nýn Suriye'nin kuzeyine yaptýðý ziyaret]
Türk Dýþiþleri, ABD Büyükelçisini izahat için Bakanlýða çaðýrdý.
[ABD Genelkurmay Baþkaný'nýn Suriye'nin kuzeyine yaptýðý ziyaret]
Türk Dýþiþleri, ABD Büyükelçisini izahat için Bakanlýða çaðýrdý.
Prof.Dr.Kürþad ZORLU
@zorlu77
·
2s
Kaygýlanma Türkiyemiz!
Genel Baþkanýmýz Sn.Meral Akþener baþýndan beri söz verdiði gibi milletinin sesi ve milletinin yanýndadýr.
Çabamýz, her bir vatandaþýmýzýn hak ettiði adaleti, demokrasiyi ve müreffeh Türkiye’yi inþa edebilmektir.
Ýnanýyoruz ki milletimiz🇹🇷 kazanacaktýr.
Suudilerden 5 milyar dolar geldi.
Cumhurbaþkaný Baþdanýþmaný Mehmet Uçum, sosyal medya hesabýndan yaptýðý paylaþýmda, "Anayasaya göre (m. 127/5) vesayet makamý ile belediye baþkanlýðý asla birleþemez" açýklamasýnda bulundu.
Mehmet Akif Ersoy: (Belediye baþkanlarýnýn CB yardýmcýsý olmasý) "Anayasa Mahkemesi'nden kýymetli bir dostum, böyle bir þeyin asla olamayacaðýný ifade etti."
Artýk herþey saçma sapan bir hal aldý. Anlamýyorum hiçbir þey. Siyaset rezillik...Gazeteci Murat Sabuncu: ''Masada iki belediye baþkanýnýn Cumhurbaþkaný yardýmcýsý olmasýna ikna olmayan bir parti var.''
Ýlhami Iþýk
@dunya20101
·
4s
EÐER
Bir toplumun umudunu öldürmek istiyorsanýz
O toplumun gözleri önünde
" kötü pazarlýklar " ve " kötü istiþareler " yapýnýz.
YAZIK.
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
·
3s
Arkadaþlar, Akþener o kadar sözden sonra KK’nýn adaylýðýný asla kabul etmez dedim. Bu yönde, bin tane twit attým.Akþener o kadar söz söylediði KK’nýn adaylýðýný kabul etti. Bu konuda Hayatýmýn en büyük analiz hatasýný yaptým, yanýldým ve yanýlttým. Amasýz fakatsýz özür dilerim.
Yer Ýmleri