Avrupa Komisyonu Baþkaný von der Leyen: Türkiye’ye deprem sonrasý inþa için 1 milyar euro vereceðiz
Avrupa Komisyonu Baþkaný von der Leyen: Türkiye’ye deprem sonrasý inþa için 1 milyar euro vereceðiz
Alla Allah. Ne öðretecek? Inanmadigi seyleri mi?🔴 “Kur’an Allah kelamý deðildir”, “Ben panteistim” ve “Þeriat’a karþýyým” gibi sözleriyle tepki çektiði için MEB tarafýndan ihraç edilen Din Kültürü Öðretmeni Cemil Kýlýç, yargýnýn ihraç kararýný bozmasý sonucu göreve geri dönüyor.
SON DAKÝKA | Kemal Kýlýçdaroðlu, Muharrem Ýnce'yi ziyaret edecek.
Türk Türk'tür, Kürt de Kürt'tür. Türkiyeli ne aq götünüzden element uydurmayýn.
Muharrem Ýnce ile görüþtüm, Kemal Kýlýçdaroðlu tarafýndan herhangi bir talebin þu ana kadar kendisine gelmediðini söyledi.
Ibrahim Haskoloðlu...
Bu akþam Teke Tek Bilim var.
Tarihçi Emrah Safa Gürkan, evrimsel biyolog ve evrim aðacý kurucusu Çaðrý Mert Bakýrcý ve tabii Celal Þengör. Þahane bir program bizi bekliyor. Depremle herkesin anladýðý bilimin önemini konuþacaðýz. 23:00’de Habertürk’te.
Fatih Altaylý
Öncelikle bu haber doðru mu?Xi Jinping çok kutuplu dünya düzenini korumak için Rusya'nýn yanýnda dünya savaþýna hazýr olduklarýný ilan etti.
Doðruysa bile Çinlinin samimiyetine inanmam.
Bu sözü Trump yada Putin söylediðinde inanýrým.
Azerbaycan ordusu Gence üzerinden Ermenistan sýnýrýna büyük bir askeri konvoy sevk etti.
Yer Ýmleri