Yörük Ali Efe’nin memleketi Aydýn’da HDP vekil çýkaracak. Twit bu kadar.
Yörük Ali Efe’nin memleketi Aydýn’da HDP vekil çýkaracak. Twit bu kadar.
Özbekistan Devlet Baþkaný Þevket Mirziyoyev’in 2040 yýlýna kadar görevde kalmasýný saðlayan referandum kabul edildi.
@betulerdincc
Cenazede üst üste 10 bardak çay içilmez ,çaya özel limon istenilmez, peynirli pideyi beðenmeyip kýymalý pide istenilmez, ýlýk ayran götürülünce soðuðu istenilmez. Bugün dedem gözümün önünde topraðýn altýna gömüldü,cenaze evi bizdeydi ve hepsi benden istenildi.
Odatv...
Lübnan'ýn kovduðu Suriyeli mülteciler, ÖSO kontrolündeki Türkiye sýnýrýna geldi, kameraya Kalaþnikof gösterdi.
23 DERECE
@yirmiucderece
Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca’ya ait Esenler Medipol Hastanesi’nde 6 yaþýndaki bir çocuðun aðzýna cinsel organ sokularak cinsel istismara uðradýðý ve ailenin olayý basýna anlatmamasý için 150.000 TL sus payý ödendiði ortaya çýktý.
Söz konusu paranýn ailenin hesabýna Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca’nýn kardeþi Özer Koca tarafýndan yatýrýldýðý bildirildi.
Cumhurbaþkaný Baþdanýþmaný Mehmet Uçum: Ýktidar deðiþikliði tam baðýmsýzlýða darbe olur
Bir aydan uzun zaman önce Cambridge Analytica'dan bahseden benim. Bu baþlýkta mesaj duruyordur. Geçen gün, Türk Hava Sahasýnýn Ermenistan ucaklarina kapatildigi haberini kopyalamistim, haberi aradim geriye dogru bulamadim.Kemal Kýlýçdaroðlu
@kilicdarogluk
Son 10 güne 2 gün kaldý. Ben son uyarýmý yapayým. Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaþlarý Çaðatay ile Evren; anlaþmaya çalýþtýðýnýz dark web dünyasý, sizi yabancý istihbaratýn eline düþürür. Cambridge Analytica'cýlýk oynamak sizin kapasitenizi aþar çocuklar. SON UYARIMDIR!
Cambridge Analytica ile ilgili olan haber degil benim yorumumdu. Aslinda bir takip edenin gelip "bu sirket kapanmiþ" demesini bekledim.
Cunku devaminda Hidden Web'den bahsedecektim. Abd secimlerine mudahale eden bu cakallar halen faaliyetteler, parayi bastirana calisirlar.
Ama bu durum Kilicdaroglu ve Onursal Adiguzeli çok aþar.
Bu secimde hile falan olmayacak.
Dis dinamik buna izin vermez.
Katiliyorum. Kilicdaroglu, CB olacaksa Hdpkklilarin oylariyla olacak. Bunu Hdpkklilar disinda, Kilicdaroglu'na oy vereceklerin tamami biliyorlar. Iyi Partililerde bunlara dahiller. Oylanacak olan; Erdogan'in devrilmesi karsiliginda, özerklik ve devaminda Türkiye'nin bölünmesinin tartismaya açilmasidir. Hdpkklilar disindakiler, Erdogan yikilsin da sonrasinda pkklilara bir kazik daha atariz diye dusunebilirler.
Ama bu karakter düþüklüðüdür. Ekonomik krizle birlikte, tüm Kürtlerin desteðini alabilecek hdpkk dalgasý, dýþ dinamigin de desteðiyle Türkiye'yi bölebilir.
Kilicdaroglu'nun "300 milyar dolar buldum" lafiyla ilgili gorusumu de degistiriyorum.
Evet, Turkiye'nin bolunme surecini baslatabilecek, yukaridaki senaryoya 300 milyar dolar verebilirler.
Yer Ýmleri