CHP-FETÖ iliþkisini CHP'liler anlatýyor
Birgül Ayman Güler; "Cemaatle (FETÖ) ittifak yaptýk."
Yýlmaz Ateþ; "Partim FETÖ'ye teslim oldu."
Yýldýray Sapan; "CHP Pensilvanya'dan yönetiliyor."
CHP-FETÖ iliþkisini CHP'liler anlatýyor
Birgül Ayman Güler; "Cemaatle (FETÖ) ittifak yaptýk."
Yýlmaz Ateþ; "Partim FETÖ'ye teslim oldu."
Yýldýray Sapan; "CHP Pensilvanya'dan yönetiliyor."
��#SONDAKIKA
Ukrayna, Kremlin'e drone ile saldýrý giriþiminde bulundu. Putin'in hedef alýndýðýný düþünüyoruz.
Kremlin | Rusya
YZ teknolojilerinin babasý olarak tanýnan Geoffrey Hinton yarattýðý teknolojinin etik sonuçlarý konusunda endiþeler taþýdýðýný belirterek Google'dan istifa etti.
Yapay zekanýn tehlikeleri hakkýndaki fikirlerini rahatlýkla konuþmak istiyor.
Geoffrey Hinton, ilerleyen dönemde yapay zeka teknolojilerinin kendi kodlarýný yazdýklarýnda ve çalýþtýrdýklarýnda tehlikenin daha da artacaðýndan korkuyor.
"Þu anda, söyleyebileceðim kadarýyla bizden daha zeki deðiller. Ama sanýrým yakýnda olabilirler."
🔥 HÜDA PAR Genel Baþkaný Yapýcýoðlu: Biz; kadýn, bayrak, vatan düþmaný deðiliz.
Petrol hikayesine inanmadým. Türkiye'nin günlük petrol üretimi 65 bin varil. Günlük 100 bin varillik kaynak çok iyi bir rakam. Çýkmýþtýr orada petrol de günlük 100 bin varil degildir. Zati inanan da yok.Akþener: Sayýn Erdoðan, beni ve Sayýn Kýlýçdaroðlu’nu Gabar’a gömüyordu, mezar kazarken petrol bulmuþ.
JPMorgan stratejistleri, seçim sonrasýnda güçlü ortodoks politikalara dönüþ halinde dolar kurunun 25, ýlýmlý ortodoks politika senaryosunda ise 30 seviyesini görebileceðini öngörüyorlar.
Tüm Süt, Et ve Damýzlýk Sýðýr Yetiþtiricileri Derneði (TÜSEDAD) Genel Baþkaný Sencer Solakoðlu: “Fiyatlar orantýsýz yükselecek” uyarýsý yaptý. Solakoðlu, "Þu anda kýymanýn kilosu 360-380 liralarda bu en geç haziran temmuz ayý içinde 450-480 lirayý görecek.
Yer Ýmleri