https://www.sozcu.com.tr/2023/teknol...dildi-7688945/
Haber aleminde buz, ölüm demektir. Yeni bir keþif ise iktisadi kriz. Ama bu keþif bir mikroorganizma, bunu bir hayvan olarak düþünürsek, bunu ben bile düþünemem. Cunku daha once hic boyle bir seyle karsilasmadim.Kuzey Kutbu’nda plastikleri parçalayan mikroorganizmalar keþfedildi
Ýsviçre'den araþtýrmacýlar, Alpler ve Kuzey Kutbu'nda plastiði düþük sýcaklýklarda bile parçalayabilen mikroorganizmalar keþfetti.
Bunu bosverelim, kayýþlari iyice kopartacaz billah.
Yanliz, bizim destekledigimiz Oso'cular, Halep'den Idlip'e cekileceklerdi(anlasma sonucu), o gun Sputnik anasayfada buzlar icinde bir Buzkiran vardi.
Ben iste bu foruma aynen sunlari yazdiydim.
Konvoya ateþ edecekler.
Ertesi gun aynen dedigim gibi oldu, konvoya ates edildi, 30 kusur muhalif öldüydu.
Ýþte büle...Aynen yazdýðýmýz gibi...Üle büle deel...Bizz anca birbirimizle yarýþýrýz be ya...Hey gidinin heyy...Nereden nereye...Defence Turk
@Defence_Turk
🔴🇪🇪Estonya'nýn 4x4 ihalesinde finale sadece 🇹🇷Türk þirketleri kaldý
🔸Estonya Ordusu'nun açtýðý 4x4 zýrhlý araç ihalesinde kýsa listeye Otokar Cobra, BMC Amazon, Nurol Yörük ve Ejder Yalçýn kaldý.
Ata Ýttifaký, ikinci turda kimseyi açýkça desteklemeyecek. Seçmenlerini serbest býrakacaklar, doðru olan da budur.
Aferin...
https://www.justice.gov/usao-edny/pr...ssian-military
“As alleged, while ostensibly operating as a defense contractor for NATO and other ally countries, the defendant and his Aratos Group were double dealing, helping to fuel Russia’s war effort and their development of next generation weapons,” stated United States Attorney Peace. “Our Office continues to work tirelessly to ensure that disruptive technologies do not fall into the wrong hands.”
Erdoðan yanlýþ hamle yapmaz. Danýþmanlarý çok iyi.Erdoðan: "Sinan Oðan'ýn isteklerine boyun eðmeyeceðim."
VartoLu
@ironik_li
·
11d
Recep Tayyip Erdoðan ve Betül Sayanýn uygunsuz fotoðraflarý ve inanýlmaz bilgileri geldi.
Doðruluðunu teyit etmediðim için paylaþmýyorum.))))))))))) Yurt dýþýnda olduðu için kendini güvende saniyor.
Þaban Sevinç
@sabansevinc2
·
3s
Madem herkes öneriyor
Ben de Kýlýçdaroðlu’nun kazanacaðý formülü yazayým
- Gültekin Uysal’ýn önerdiði gibi malum 4 kiþi feragat eder
- Akþener, Ýmamoðlu, Yavaþ ve Oðan CB Yardýmcýsý, Özdað ve Ýnce bakan yapýlýr
Büyük sinerji ile seçim kazanýlýr
Atatürk’e dönülür #19MayýsÝlhami Iþýk
@dunya20101
·
1 sa
@sabansevinc2
adlý kiþiye yanýt olarak
Dünya size güzel valla
Onu çýkar bunu koy
Oh ne güzel hayatTweetler akar duru. Hiç durmadan.Koray Pehlivanoðlu
@korayphlvglu
·
1 sa
@dunya20101
ve
@sabansevinc2
adlý kullanýcýlara yanýt olarak
Bir de hemen þak diye seçim kazanýyorlar vallahi)
Yer Ýmleri