Dýþarýda kullanýlan oylar bugün itibariyle 471 bin.Cem Kýran-Mavi 🖕 Týk
@NARIKMEC
·
11s
Moskova ya oy kullanmaya geldim, 30 kadar solcu bildiðim kiþi, KK'nýn aptalca Rusya çýkýþý ve Fetoþçularý ittifak'a almasýndan dolayý oyunu Erdoðan'a verdi.
Dýþarýda kullanýlan oylar bugün itibariyle 471 bin.Cem Kýran-Mavi 🖕 Týk
@NARIKMEC
·
11s
Moskova ya oy kullanmaya geldim, 30 kadar solcu bildiðim kiþi, KK'nýn aptalca Rusya çýkýþý ve Fetoþçularý ittifak'a almasýndan dolayý oyunu Erdoðan'a verdi.
Kahve içmezsem kendime gelemiyorum.
https://www.birgun.net/haber/bakanli...karisti-383888
Kendi kendine mi karýþmýþ? Nasýl bir yalan-dolan ve ugursuzlugun icinde yaþýyoruz. Resmen pisliðin içinde debeleniyoruz.Bakanlýðýn gizlediði skandal: Sýðýrlara yapýlan zorunlu aþýya virüs karýþtý!
Sýðýrlarda ilkbahar aylarýnda zorunlu olarak vurulan çiçek aþýsýna BVD virüsünün karýþtýðý öðrenildi. Aþýda yaþanan skandal nedeniyle kaç hayvanýn öldüðü henüz bilinmiyor. Hayvancýlýðýn yüzde 15-20’sinin tehlike altýnda olduðu belirtiliyor. Öte yandan hastalýk nedeniyle antibiyotik kullanýlýp acilen kesilen hayvanlarýn etlerinin insan saðlýðý için tehdit oluþturduðu belirtiliyor
Korku ve Yalan Imparatorluðu.
Ýlhami Iþýk
@dunya20101
·
23d
Ýnsanlarý mültecilere karþý kýþkýrtacaksýnýz ve bütün kötülükleri mültecilere yükleyeceksiniz
Sonra da gidip size bir koltuk verecekse bu ülkeye mültecileri getiren lideri destekleyeceksiniz
Mide bulandýrýcý siyaset bu.
Israil Guvenlik Bakaný Ben-Gvir bu zabah Harem-i Þerif'i basmýþ.
Kemal Kýlýçdaroðlu'nun fetöcü eski danýþmanlarý :
1. FATÝH GÜRSUL : 10 yýl 6 ay hapis cezasý aldý
2. MURAT AKSOY : 2 yýl 1 ay
3. ALPER KETEN : firari
4.AHMET CANER YENÝDÜNYA : KHK ile ihraç
5. KORAY ÇALIÞKAN : 1 yýl 6 ay hapis
6. RASÝM BÖLÜCEK 👇
Tbmm'ne F16 ile bomba attý bunlar. Çocuk oyuncaði deðil bu iþ.nevsin mengu
@nevsinmengu
·
23s
Danýþmanlar neye göre seçiliyor? bu kiþileri kontrol eden bir mekanizma yok mu? Bu seviyede paylaþýmlar yapmýþ birine acaba ne danýþýlabilecek? https://sabah.com.tr/galeri/gundem/c...landin-kemal/4
BREAKING: The World Health Organization is warning about a rise in “severe myocarditis” in newborns and infants between June 2022 and March 2023.
Oy kullanmadým. Seçimlerden sonra olanlarý gördükten sonra da "doðru yapmýþým" dedim. Bu da sanki müþteri kýzýþtýrýyor. Þabalak...Fatih Altayli 🔴🇹🇷
@fatihaltayli
·
1 sa
ABD’de ilk gün için rekor Katýlým. 18 saatli yoldan gelip oy kullanan var.
8368 New York
1454 Boston
1419 Miami
2260 DC
1716 Houston
1844 Chicago
2629 Los Angeles
Yer Ýmleri