Menemen'li ayva göbek Nöriye...
Ayýrt edebilirler. Nükleer silahlar Çin'de patlar. Japonya ve Güney Kore, nükleer füzelerin patladýðý Çin kadar zarar görmezler. Hiç zarar görmemek mümkün deðil.Çin'in duayen Diplomatý Wang Yi "Japonya ve G.Kore halklarý saçlarýný sarýya boyayýp, burunlarýný sivriltebilirler ancak, asla batýlý olamazlar;
ABD ve Avrupa'da batýlýlar, Çinlileri, Japonlarý ve G.Korelileri ayýrt edemiyorlar, bu nedenle biz Asyalýlar birlikte çalýþmalýyýz".
Mesela Zaporijya nükleer santrali patlarsa, bütün Karadeniz ve Ýstanbul, yayýlan radyasyon sebebiyle zarar görür. Ama santralin bulunduðu yer için felaket olacaktýr.
Aslýnda Afrika ülkeleri bile zarar görür, çünkü burada üretilen buðday dünyanýn pek çok ülkesine gidiyor.
Varonej'de 1400 nükleer silahýn kaybolduðu haberleri var.
NATO | Stoltenberg:
“Ýsveç’in üyeliðinin daha fazla gecikmesi, hem PKK’yý hem de Putin’i mutlu eder.”''Derhal onaylamazlar'' da neticede onaylarlar. Ýsveç içinde ''Nato'ya girmemek'' yönünde bir güç odaðý var. Kuran'larý bunlar yaktýrýyorlar.ABD Dýþiþleri Bakaný Blinken; Türkiye'yi, Ýsveç'in NATO'ya katýlýmýný derhal onaylamaya çaðýrdý.
ZAM Haber
@ZAMajans
·
1 sa
Hazýrsanýz, BAÞLIYORUZ...
🚨 Rus medyasý 🚨
Samara bölgesindeki Promsynties fabrikasýnda meydana gelen patlamada altý kiþi öldü, iki kiþi yaralandý, ön verilere göre nitrojen besleme borusu patladý.
Tesis, Rusya ve BDT'deki ana endüstriyel patlayýcý üreticilerinden biridir.
Yer Ýmleri