Bu kurla bu faizle girmezler. Normal þartlarda tabi. Sartlar normal degil. Eli zopali bir abi girin derse, eþek gibi girerler.Independent Turkish
@TurkishIndy
Þimþek ve Erkan yarýn Ýstanbul'da uluslararasý yatýrýmcýlarla görüþecek.
Bu kurla bu faizle girmezler. Normal þartlarda tabi. Sartlar normal degil. Eli zopali bir abi girin derse, eþek gibi girerler.Independent Turkish
@TurkishIndy
Þimþek ve Erkan yarýn Ýstanbul'da uluslararasý yatýrýmcýlarla görüþecek.
https://twitter.com/aykiricomtr/stat...79630828994561
Pesssss...Artýk bu kadari da salaklýk. Bunlar evlenecekler, çocuk sahibi olacaklar, bu çocuklardan ne olur?Aykýrý
@aykiricomtr
Özel Güvenlik görevlisi olarak çalýþan gelinin düðününde yaþananlar, sosyal medyanýn gündemine oturdu.
Katýlmýyorum...Fakat farklý bir fikir...lütfi bergen
@BergenLutfi
·
17d
"Nuh Tufaný" olayý, Allah'ýn yoldan çýkmýþ insanlýða peygamber gönderip, onlarýn inkar etmesi üzerine onlarý topyekûn yok etmesi þeklinde olmadý.
Tufan, Halosen zamanda (15000-20000 yýl önce) gerçekleþti. Hz. Nuh, Tufan'ý haber vermek için gönderildi.
Yeryüzü buzulla kaplýydý.
Gökçen
@yelkovangokcen
Müslüman olan domates yememeli. Hepsinin içinde haçKoray Pehlivanoðlu
@korayphlvglu
Domates Osmanlý"ya ilk geldiðinde dönemin Ýstanbul'un müftüsü domates yemenin mekruh olduðunu ilan ederek yenmesini engellemiþtiguilhermesarry
@sarryguilherme
·
48d
Zehirli sanýldýðý için deðil mi?
Koray Pehlivanoðlu
@korayphlvglu
·
44d
Hayýr
guilhermesarry
@sarryguilherme
·
41d
Gazete haberi dýþýnda kaynak bulamadým orada da zehirli bilinmesi imasý var. Size zahmet bilginiz varsa atabilir misiniz?
Koray Pehlivanoðlu
@korayphlvglu
·
38d
Ýçinde kan var domuz etiyle eþtir diye fetva vermiþti
Kaynaklarý paylaþiyorlar. Almanya bunun dýþýnda kalmayacak.
Deutschland über alles...Teuton þövalyelerinin ruhlarý ayaklandý.
Turhan Bozkurt
@TurhanBozkurTV
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Motorlu Taþýtlar Vergisi'nin (MTV) iki defa alýnmasýna dair kanun maddesinin iptal edilmesi talebi ile Anayasa Mahkemesi'ne müracaat etmiþti.
Anayasa Mahkemesi itirazý esastan görüþme kararý aldý.
Vergileme ilkelerine ve anayasaya aykýrýydý, iptal kararý gelebilir.
Erhan Çavdaroðlu
@ErhanCavdaroglu
" Enver Paþa sað ha. Osmanlý Paþasý ölmez ki!
1964 yýlý Rio de Janeiro sokaklarýnda hanýmým ile avare geziyoruz. Bir dükkana girdik, tezgahýn arkasýnda yaþlý gözlüklü bir adam. Gözleri parlayýverdi. 'Sen Osmanlý?'. Hemen benim ve hanýmýmýn ellerine sarýldý ve Türkçe devam etti. 'Ben Osmanlý, ben Türk, ben Yahudi.' Birden durdu, gözlerini bana dikerek, 'Abdülhamid sað mý?' Diye sordu. 'Yok.' dedim. 'O sen Sakýz'dan çýktýktan üç sene sonra rahmetli oldu.' Yüzüne bir hüzün çöktü; nerede ise aðlayacak. 'Ah ne grande Sulran!'... Kýsa bir sessizlikten sonra, 'Ama Enver Paþa sað. Si?' Dilim varmadý. Yaban ellerde öldü diyemedim. 'Sað.' Dedim. 'Ýhtiyarladý ama sað.' Derin bir nefes aldý. 'Gracias a Dios. Nasýl der sen? Þükür Allah.. Demek Enver Paþa sað. Yine o beyaz atýna biniyor?' Evet dedim. Adamýn sevincini görmeliydiniz. 'Enver Paþa sað ha? Osmanlý Paþasý ölmez ki!'. "
Fuat Andýç, Hatýralar, Eren Yayýnevi, Ýstanbul 2001, s. 85-87.
https://twitter.com/Dogruluyoruz/sta...14358622584832
Önemsiz bir kozmik odaya girilmiþ. Linkte video var. Asýl kozmik odanýn olduðu yerde kýyamet koptu. Neticede giremediler oraya...Doðruluyoruz
@Dogruluyoruz
Kozmik Oda’ya gerçekten girildi mi?
#KozmikOda #ÝlkerBasbug #ErdoganKarakus #AhmetYavuz
Yer Ýmleri