CHP'li Çorlu Belediyesi Zabýta Amiri Hüseyin Eligül'ün Seçil Erzan'a 500 Bin Dolar (14.5 Milyon TL) kaptýrdýðý ortaya çýktý.
CHP'li Çorlu Belediyesi Zabýta Amiri Hüseyin Eligül'ün Seçil Erzan'a 500 Bin Dolar (14.5 Milyon TL) kaptýrdýðý ortaya çýktý.
Av.Ergün KAZANIR
@avukatergunn
Arkadaþlar evlilikte küslük olmaz, olursa boþanma olur, tartýþma, naz, cilve vs olur ama küslük olmaz, küsersen ölürsün. Ben hanýma 3 gün küstüm az kalsýn ölüyordum, “yahu hoca abartma hanýma küsünce insan ölür mü?” dediðinizi duyar gibiyim ama dinlemeden karar vermeyin. Geçen sene bu zamanlar.................Ýncir çekirdeðini doldurmayacak bir mevzudan tartýþtýk hanýmla, incir çekirdeðini doldurmayacak mevzu diyorum ya lafýn geliþi sanmayýn, mevzu cidden incir mevzusu, hani þu turþunun iyisi limondan mý sirkeden mi olur sahnesinin bir deðiþiði, haným internetten incir sipariþ etmiþ, ben de yedim beðenmedim.
Aydýndan yazýn aldýðým incir daha güzeldi, kesin dünyanýn parasýný vermiþsindir buna dedim. O da baþladý kontra ataða, sen zaten her þeyin en iyisini bilirsin, yemezsen yeme, ben ne yapsam beðenmezsin zaten, kendini beðenmiþ ukala diye de ekledi. Hepsine tamam ama ukalaya çok bozuldum, normalde lügatýmda küslük yoktur ama bu kez küsmeye karar verdim.
Hanýmla ne zaman aramýz açýlsa hep ben yanaþýrým, ilk gün yanaþmayýnca anladý iþin baþka olduðunu, bu kez o yanaþtý bana ama ben çok kararlýydým hanýma küsmeye. Kararlýlýðým 2. Gün acýkýncaya kadar daha diriydi, acýkýnca dolaptan peynir zeytin alamayan adamým ben neticede, hanýmla küs olduðum için iþtahým azcýk gerilese de bir yerden sonra acýkýyorsun. Acýmdan ölsem hanýmýn yaptýklarýný yemeyecektim kararlýydým.
Ekmeðin ucunu koparýp yedim, detox olsun diye bol bol su içtim, sofraya çaðýrýyor ben gitmiyorum, baya baya küsüm, bir noktadan sonra o da bana küsmeye baþladý yemessen yeme zýkkýmýn kökünü ye dercesine. 3. Gün herkes yattýktan sonra saat 2 sularýnda bir açlýk geldi bünyeme ama nasýl bir açlýk, Ayasofyanýn kapýlarýný yiyenler gibi oldum bir an.
Dolaba baktým bir þey yok, ekmek aradým yok, galeta aradým yok. Yok oðlu yok, Allahým yatsam uyuyamam, dýþarý yemeðe çýksam o saatte açýk yer bulamam, itin öldüðü yerde oturuyoruz. Tekel bayine gidip fýstýk alsam olmaz, en son çare balkona bir bakayým dedim, aman Allahým, kocaman bir ayva var yerde, tek bir tane.
Av.Ergün KAZANIR
@avukatergunn
Yedi kat gökleri ve yeri yaratan Mevlam bu garip kulunun rýzkýný balkona saklamýþ diyerek soðuk ayvayý üstün körü yýkadým. Býçakla bölmemle taze yonca görmüþ eþek gibi katur kutur bir iki diþ sallayýp yolladým mideme, ayvanýn soðukluðundan mý? Sertliðinden mi? Benim aceleciliðimden mi bilmiyorum ayva böðrüme oturdu, baþta anlamadým kalp krizi geçiriyorum sandým.Kahve içtim, iyi geldi be ya...Ayný evin içinde birbirlerine 17 yýl küsmüþ evli çift tanýyorum ben.Ben panikledikçe ayva oturdu, ayva oturdukça ben panikledim, anksiyetem tavan yaptý. Gidip hanýmý uyandýrayým dedim ama küs olduðumuz geldi aklýma, burda ölmek var hanýmý uyandýrmak yok dedim. Bir ömür boyu “boðazýna ayva takýlýnca geliyorsun ama” sözünü duymaktansa þerefimle ölmeyi tercih ettim. Ettim etmesine ama can da kýymetli, hanýmý uyandýrsam 5 dakikada kurtaracak beni buna da eminim, çünkü þifacýdýr o, her þeyden anlar.
Zaman mefhumu durduðu için kaç dakika debelendim bilmiyorum ama kendi kendime dedim ki “ulan Ergün bu akþam ölmezsen yarýn hanýmla barýþýyorsun” Yaþayacak günüm vardý heralde, ölmekten beter olsam da ölmedim, ertesi sabah hanýma “günaydýn” dedim, bir iki cümle sonrasý aramýz yumuþadý, gece olanlardan hanýma hiç bahsetmedim. Bir iki gün sonra hanýmdan þöyle bir soru geldi;
Balkoncaki ayvayý sen mi yedin? “Evet” dedim. Ben de senin için býrakmýþtým dedi. Ayvanýn beni boðacaðýný bile bile mi býraktý, yoksa iyi niyetinden mi? Emin olamadým ama þuna emin oldum, hanýmla küsersen ayvayý yersin, hatta belki de ölürsün. O nedenle incir çekirdeðini doldurmayan mevzulardan dolayý küsmek yok…
Metropol Haber
@metropolmedya_
Tayyar Öz ve Özlem Öz'ün tüm mal varlýklarýna el konuldu.
BEYAZ AKCÝÐER SENDROMU !!!
Yine Çin'den geldiði iddia edilen ve son bir kaç günde ABD, Hollanda gibi ülkelerde vaka sayýsýnda patlama yaþanan ve çocuklarý vuran bir salgýndan söz ediliyor: Beyaz Akciðer Sendromu
Sebebi bilinmiyormuþ. Yeni bir virüs ve bakteri kombinasyonu ve "çevresel" faktörlerin yol açtýðý düþünülüyormuþ. Akciðer filminde beyaz lekeler görünüyormuþ ve zatürre benzeri semptomlarla ortaya çýkýyormuþ.
Yer Ýmleri