Gemisavar balistik füze diyor. Eli kulaginda "batirilacak o ucak gemisi."CENTCOM:
“USS LABOON (DDG 58) Muhribi ve F/A-18 Super Hornet savaþ uçaklarý, bugün Kýzýldeniz’de 12 adet Kamikaze ÝHA ile 3 adet Gemisavar Balistik Füzeyi düþürdü.”
Gemisavar balistik füze diyor. Eli kulaginda "batirilacak o ucak gemisi."CENTCOM:
“USS LABOON (DDG 58) Muhribi ve F/A-18 Super Hornet savaþ uçaklarý, bugün Kýzýldeniz’de 12 adet Kamikaze ÝHA ile 3 adet Gemisavar Balistik Füzeyi düþürdü.”
Iþte abi Rasputin Dugin de aynen benim söylediklerimi demiþ. Ben bunlari 3 ay once söyledim. Israil cokecek diyor. Abartiyor kiyamet geldi diyor. Kiyamet degil, yeni Nuh tufani.Alexander Dugin
@Agdchan
The big war will come to Middle East. May be a bit later, but it will. Houthis will not stop. Ships will not enter any more Red Sea. The oil prices will go up. Iran will respond to provocations. Collapse of Israel is inevitable. Call it as you wish. We call it end time agenda. Apocalypsis it is now. Right now or a bit later. May be not yet. But soon.
BATAN GEMÝNÝN MALLARI .... Rusya dýþ politika danýþmaný ve Rus düþünür Aleksandr Dugin:
“Büyük savaþ Ortadoðu'ya gelecektir. Biraz geç ama bu savaþ olacak. Husiler durmayacak. Gemiler artýk Kýzýldeniz'e girmeyecek. Petrol fiyatlarý artacak. Ýran provokasyonlara cevap verecektir. Ýsrail'in çöküþü kaçýnýlmazdýr. Dilediðiniz gibi anlayýn. Biz buna bitiþ zamaný gündemi diyoruz. Kýyamet artýk geldi. Hemen þimdi ya da biraz geç. Henüz Rusya dýþ politika danýþmaný ve Rus düþünür Aleksandr Dugin:
“Büyük savaþ Ortadoðu'ya gelecektir. Biraz geç ama bu savaþ olacak. Husiler durmayacak. Gemiler artýk Kýzýldeniz'e girmeyecek. Petrol fiyatlarý artacak. Ýran provokasyonlara cevap verecektir. Ýsrail'in çöküþü kaçýnýlmazdýr. Dilediðiniz gibi anlayýn. Biz buna bitiþ zamaný gündemi diyoruz. Kýyamet artýk geldi. Hemen þimdi ya da biraz geç. Henüz olmayabilir. Ama yakýnda.”olmayabilir. Ama yakýnda.”
https://twitter.com/TuhafAmaGercek/s...26458308182397
Nasýl ticaret bu? Hýrhýz ve haydut. Linkte video var. Tilifonu gasp etmiþ.Tuhaf Ama Gerçek
@TuhafAmaGercek
Ýnsanlarla iç içe yaþayan Bali'deki maymunlar temel seviyede ticareti öðrendiler.
Demans ve Alzheimer olmasaydý iyiydi be ya.Habertürk
@Haberturk
·
1 sa
Giresun'da, yürek yakan olay... 81 yaþýndaki Alzheimer hastasý Hayriye Yýlmaz, soba zannettiði buzdolabýna koyduðu odunlarý ateþe verdi. Evi yoðun duman sardý. Komþularý, itfaiyeyi aradý...
Güne kötü haberlerle baþladýk.Habertürk
@Haberturk
·
8d
Kastamonu'da korkunç bir olay meydana geldi. Kentte bir çoban yem karma makinesine düþtü. Afganistan uyruklu çoban kazada feci þekilde hayatýný kaybetti.
Kýzýl Goncalar'ýn 2.bölümünü izleyince Türk-Abd iliþkileri düzelecek diye yazmistim. 12 þehit ve borsada feci satiþlar vardi.Cumhuriyet
@cumhuriyetgzt
Ýsveç'in NATO üyeliði TBMM Komisyonu'nda kabul edildi
https://cumhuriyet.com.tr/turkiye/so...edildi-2156084
Fatih Terim'in Panathinakos'un baþina getirildigi haberini yine Turk-Abd iliskileri duzelecek diye deðerlendirdim.
Fakat 12 þehit haberini ilk duydugumda buraya ilk yazdigim mesaj, "artik direk bir Abd hedefi vurulmalý" olmuþtu.
Yukaridaki haber Abd iliskileriyle ilgili somut bir gelisme.
12 þehitle Abd'nin bir ilgisi yok.
Fransa ve Iran'dan þüpheliyim. Devrim Muhafizlari demek Fransa demektir.
Kizildenizdeki hadiseler nasil Misir'i tehdit ediyorsa, Hurmuz'un tikanmasi da Iran'i tehdit eder.
Devrim Muhafizlarinin, Fas'taki Polisario gerillalarina yardimlarini, Cebeli Tarik bogaziyla iliskilendirmek ve komplolar yazmak icap eder.
Iran'in Cebeli Tarik bogazini kapatacak bir gucu yok. Ama Fransa?
Israil Hava Kuvvetleri'nin kalkip Þam rejimi ve Suriye'deki Iran hedeflerini vurmasi, bizim iþimize gelmektedir.
Dilerim herkes bir gün zengin ve ünlü olur ve hayalini kurduðu her þeye kavuþur; böylece aranýlan esas cevabýn bu olmadýðýný anlar.
Jim Carrey
Yer Ýmleri