Inside Eat Trkiye
@insideeattr
nceki gn Trkiye'den Fransa'ya ihra edilmek istenen farkl parti kuru incir, yksek aflatoksin sebebiyle snrdan geri evrilerek iade edildi.
10 mcg/kg-ppb olmas gereken toplam aflatoksinin rnlerde 104 mcg/kg-ppb ve 112 mcg/kg-ppb dzeyinde olduu grld.
@TCTarimDo. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
te bu KARACER KANSER asl nedenlerinden biridir. Allah kitab olan getim azck ahlak olan bir enfeksiyon hastalklar veya gastroenteroloji dernei yneticisi olsayd yeri g inletir kamu spotu yaynlatr hepsine ar cezalar verilmesi iin Ankara'ya mekik dokurlard.
Peki ne yapyorlar?
Antalya, Boston ,kendi ehirleri arasnda kongre turistlii yapyorlar.
Kzlayda, Abide-i hrriyet, Niantanda profesr nvan ile sizlere salak sama ilalar balyorlar.
Hasta derneklerini dahi ynetiyor SGK y bilirkii nvan ile aldatyorlar.
Ha arada bir de benim dedikodumu yapp aman ha adam engelleyin diyorlar.
Mptezeller bunlar yapyorlar sizde bu toksinleri yiyorsunuz.
Tarm bakanl benim bakanlm deildir. Reddediyorum.Bu tweetlerden sonra Ferhat Hoca'y, Cerrahpaa'dan hemen aramlar. Kansere dikkat edin abi. Enabz anca, kanser tetkiklerinizi yaptrn, kanserde en nemli husus erken tehistir diyor.Do. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Biraz sert slup kullanp maksadn ve hedefini aan cmleler sarfettigimiz iin Cerrahpaa Tp fakltesinden Prof.Dr. Yusuf Erzin krlarak arad. Kendisi ile grtm. ncelikle bu konuda aksiyon alacaklarn sylediler teekkr ederim.
Benim biraz bilemedin 5 kii temelinde dnp yazdm muhatap derneklerde bu ekilde zlen herkesten zr dilerim.
Maksad hasl oldu. Biraz krdk dktk. Art niyetli olanlar ne etsek ikna edemeyiz.
@dryusuferzin

Alnt yaparak yantla

)))))))))))))))))))))))

Yer mleri