Ferhat Ýnçal (rxpu)
@r_x_p_u
·
11d
32.64 vurdu çekti.
Ferhat Ýnçal (rxpu)
@r_x_p_u
·
11d
32.64 vurdu çekti.
Bu hesap, doðru olmayan haberler de yayýyor. Araþtýrmak lazým.Conflict
@ConflictTR
·
17s
Rusya, Antarktika'da 511 milyar varil deðerinde devasa petrol ve doðalgaz rezervi buldu.
Koçibey
@koc_ibrahim_koc
·
2s
Kremlin: Türkiye'nin BRICS'e katýlma talebini memnuniyetle karþýladýk, konu BRICS zirvesinin gündeminde olacak
Dolar arttý borsa düþtü...
#SONDAKÝKA | Müyesser Yýldýz:
‘’Bugün itibarýyla gündeme gelen son iddia ise; ABD’nin, Gülen’i MÝT’e teslim ettiði, uçaðýnýn Türkiye yolunda olduðu ve bu bilginin þimdilik gizli tutulduðu.’’
Nevzat Çiçek
@nevzatcicek
·
46d
Güvenlik kaynaklarý:
“Sosyal medya ve internet sitelerinde FETÖ elebaþý Fethullah Gülen’in Türkiye’ye getirildiði ile ilgili haberler doðru deðildir.”
Ruþen TakvaRuþen Takva
@RusenTakva
·
1 sa
Hakkari’de esnaf kepenk kapattý. Protestolar ara sokaklara yayýldý.
@RusenTakva
·
1 sa
Hakkari’de çok sert bir müdahale gerçekleþti. Yaralýlar ve gözaltýlar var.
https://haber.sol.org.tr/haber/dosya...oogle_vignette
Bu kez, "vaat", birçok ponzi türüne göre çok daha büyük ve albenili. Yurttaþlar yalnýzca para kazanacaklarýna deðil, Türkiye'nin en büyük sorunlarýndan biri olan enerji alanýnda üretime katkýda bulunacaklarýna da inanýyor.
Ve sonuçta büyük bir dolandýrýcýlýðýn kurbaný oluyor. Resmi kurumlardan "üretim izni" alarak bunlarý "yatýrýmcýlara" güven vermek için kullanan küçük þirketler, basýn ve medya kuruluþlarýnýn denetimsiz reklam aðýndan da yararlanarak büyük bir yanýlsama yaratýyor.'Enerji' dolandýrýcýlýðý vurgunu çete iþi çýktý: 28 kiþi, 40 þirket kurmuþGöstermelik þirketlerle çarþaf satýp vurgun yaptýlar: 'Enerji' dolandýrýcýlarýna haciz iddiasý'Enerji' dolandýrýcýlýðýnda neden adým atýlamýyor: Þirkete ait depoyu yurttaþlar tespit ettiÝkinci enerji dolandýrýcýlýðý vakasý: Ýhya Holding de ponziyle vurgun mu yaptý?'Helal kazanç' diyerek vurgun yaptýlar: Enerji dolandýrýcýlýðý Ýsmailaða'ya ve 'Cübbeli'ye uzanýyor
Ahmet Dönmez
@AhmettDonmez
Ebuseleme Gülen’in 15 Temmuz’a dair paylaþtýklarý gerçeðin sadece bir parçasý.
Oysa senelerdir þunu anlatmaya çalýþýyorum: 15 Temmuz çok katmanlý, çok boyutlu, karmaþýk bir hadise. Halka içinde halka, plan içinde plan, oyun içinde oyun...
Meselenin bir de Erdoðan rejimine, Hulusi Akar’a, Hakan Fidan’a ve derin devlet unsurlarýna bakan boyutlarý var, ki orasý daha büyük, daha karanlýk ve daha kanlý…
Olayý bir bütün olarak düþünmezsek ve tartýþmazsak gerçeði tamamen ýskalarýz. Ve komplonun asýl sahiplerinin oyununa fýrsat veririz.
Ben senelerdir, bütün yönleri ile deðerlendiriyorum ve devam edeceðim.
Atýlgan Bayar
@bayar_atilgan
25 Aralýk sonrasý, Erol Olçok aradý; kriz masasýna davet etti. Hýzla gittim, toplantý odasýnýn kapýsýný açtým; Efkan Ala, Süleyman Soylu, Kurum Baþkanlarý ve saire vardý.
Ýçeri girmeden Erol beye ve bir kurum baþkaný arkadaþýma iþaret ettim; dýþarý geldiler.
‘Ben içeri girmem, FETÖcü var, dedim’ .
Kurum Baþkaný dostum ‘kim’ dedi. TRT Haber’in müdürü Ahmet Dönmez dedim.
Çýkartýrýz, gel, dediler.
Ýçeri girdim, beþ on dk. sonra Erol bey adamý yolladý.
Ýþte o adam, Ebuseleme ile röportaj yapan adam.
O toplantýda Süleyman beye iki gazeteciyi de sordum. O bahs-i diðer.
Þimdi sizce ben, bunlarýn ‘kült’ oyununu yer miyim?
BPT
@bpthaber
·
1 sa
Hadise: Maddi gücü olmayan erkek hayatýma giremez.
Fýrat Erez
@FIRATEREZ
·
58d
Fakirliðin faydalarý...
Yer Ýmleri