Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
188,10 10% 634,38 Mn 184,00 / 188,10
22,00 10% 752,81 Mn 20,02 / 22,00
154,00 10% 180,13 Mn 135,80 / 154,00
18,71 9.99% 8,83 Mr 16,77 / 18,71
95,20 9.99% 449,09 Mn 92,00 / 95,20
20,16 -10% 115,24 Mn 20,16 / 21,72
22,68 -10% 273,05 Mn 22,68 / 25,00
128,00 -9.99% 414,10 Mn 128,00 / 135,50
39,70 -9.98% 1,04 Mr 39,70 / 46,00
149,00 -9.97% 1,45 Mr 149,00 / 157,50
3,23 -8.76% 37,04 Mr 3,23 / 3,64
333,25 -1.84% 10,37 Mr 322,00 / 340,00
40,08 -1.91% 9,37 Mr 40,00 / 41,40
72,75 -4.09% 9,14 Mr 72,75 / 76,20
18,71 9.99% 8,83 Mr 16,77 / 18,71
20,52 -3.21% 962,90 Mn 20,42 / 21,38
419,25 -2.9% 5,88 Mr 419,25 / 433,25
333,25 -1.84% 10,37 Mr 322,00 / 340,00
781,00 0.84% 5,63 Mr 775,50 / 811,50
101,00 0.1% 708,06 Mn 101,00 / 104,80
114,70 -1.46% 439,93 Mn 114,40 / 117,70
419,25 -2.9% 5,88 Mr 419,25 / 433,25
35,50 -1.39% 140,23 Mn 35,46 / 36,40
11,44 2.33% 634,91 Mn 11,10 / 11,56
84,55 -4.14% 938,78 Mn 84,20 / 87,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 1969/2713 ÝlkÝlk ... 9691469186919191959196719681969197019711979201920692469 ... SonSon
Arama sonucu : 21702 madde; 15,745 - 15,752 arasý.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlýsý: Dikkat çið yemeyiniz!

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,774
     Alýntý Originally Posted by tovbekar Yazýyý Oku
    sn nuri,
    bu son günlerdeki anti-suriyeli olarak zuhur eden hareketler ile ilgili ne düþünmektesiniz... birileri acep düðmeleri kurcalamakta mýdýr?
    sn nuri acaba saðlýk ve sýhhatiniz ne alemde? geçmiþte olduðu gibi eþeðe binip kaz daðlarýna mý vurdunuz bu havalarda

2.  Alýntý Originally Posted by tovbekar Yazýyý Oku
    sn nuri acaba saðlýk ve sýhhatiniz ne alemde? geçmiþte olduðu gibi eþeðe binip kaz daðlarýna mý vurdunuz bu havalarda
    Sýcak hiç iyi gelmiyor abi... Ýnternet baðlantýsýna ait eve girilmiþ. Daha önce de olmuþtu. Polisiye olaylar yaþadýk.

3.  Alýntý Originally Posted by ayvagobeknuri Yazýyý Oku
    Abi ben köpek meselesini yazmýþtým. Buradan devam etmek icap eder.
    Originally Posted by ayvagobeknuri Yazýyý Oku
    Þeytan vardýr, en büyük ikinci baþarýsý, olmadýðýna inandýrmaktýr. En büyük baþarýsý ise, insaný maymundan türediðine ve geliþtiðine, iyiye doðru gittiðine inandýrmasýdýr. Halbuki insan kötüye doðru gitmektedir.

Lucifer düþmüþ melektir, düþtükten sonra cennete yýlan olarak girdi, Adem ve Havva'yý kandýrýp, ''yasak elmayý'' yemelerine sebep oldu. Yani onlarýn da düþmelerine sebep oldu.

Lucifer þeytandýr; nefreti, kýskançlýðý ve intikamý kýþkýrtýr, kendini diðer meleklerin üstünde görür, Tanrý ile eþit olduðuna inanýr.

Þeytan, cennetteki diðer meleklerin 1/3'ünü de buna inandýrdý ve büyük bir isyan çýkardý.

Ve Tanrý, þeytaný ve ona inanalarý alevli bir çukura yani cehenneme attý.

Þeytan ve ona inanan diðer düþmüþ melekler, ateþ gölünde uyandýlar. Þeytan,uyandýðýnda çevresini þöyle tarif etti: Her yaný çevreleyen korkunç bir zindan, alev alev yanýyor, ancak bu alevlerden ýþýk gelmiyor, görünen sadece karanlýk.

Þeytan hiç piþmanlýk duymadý. Yanýnda 1.komutaný Beelzebub vardý. Ýlk seferdeki baþarýsýzlýk sonrasý, Tanrý'nýn yenilip yenilemeyeceðini sorguladýlar. Þeytan, doðrudan yeni bir savaþ yerine, yeni bir strateji önerdi: Tanrý'nýn sevgili varlýklarýyla, Tanrý'nýn arasýný bozmak. Kötülðün cazibesi ve güçleriyle onlarý bozmak ilk hedefti.

Þeytan diðer düþmüþ melekleri çaðýrdý. Melekler, cennetten ve Tanrý'nýn gözünden silinmiþ olduklarýný anladýlar. Fakat herþey bitmiþ deðildi. Çünkü insanýn gözünde, aynen Tanrýlar gibi anýlan þeytan isimleri vardý. Ýnsan kurbanýnýn kralý Moloch ve þehvetli Belial gibi. Ýþte bu bir güçtü. Bu konuþmanýn sonunda þeytan, yaralý ve periþan haldeki binlerce düþmüþ meleði, tekrar ortak bir hedefe kilitlenmiþ bir orduya dönüþtürdü.

Bu günü, gelecekte anmak için de Pandemonium adýnda bir tapýnak inþa ettiler.

Sonrasýnda þeytan, cehennemden çýkabilmek için bir çýkýþ yolu aradý. Sonunda toplamda 9 olan kapýlara ulaþýldý. Bu kapýlarý; üst yarýsý kadýn, altlarý yýlan olan, etraflarý köpeklerle çevrelenmiþ, diðeri karanlýkta gizlenmiþ 2 figür koruyorlardý.

Bu iki figür günah ve ölümdür.

Þeytan bu kadýnla yüzleþti ve geçilmesine izin verilmesini talep etti. Kadýn, þeytana ''kendilerini tanýyýp tanýmadýðýný'' sordu,''bizler senin çocuklarýnýz'' dedi.

Günah, þeytanýn aklýndan çýkmýþtý. Þeytan, günahý hamile býraktý ve günah, ölümü doðurdu.

Sonra ölüm, günahý tekrar hamile býraktý ve ondan, onu sürekli takip edip, iþkence eden bir köpek sürüsü doðdu.Ýþte bunlar þeytanýn çocuklarýydýlar, cehennemin kapýlarýný korumak ve açmak için gerekli anahtarlara sahiptiler.

Hikaye uzun, dönülmez akþamýn ufkundayým, vakit çook geç...Sonra devam ederim.
    Sinir sistemi geliþmiþ canlýlarý toptan yoketmek, mevcut sorunlardan daha büyük sorunlara yol açar.

Þeytan; çocuklarýný, davasýna katýlmaya ikna edebileceðini fark etti. ''Tanrý'ya karþý intikam komplosunu'' açýkladýktan sonra, çocuklar plana ikna oldular ve günah, cehennemin kapýlarýný babasý þeytana açtý.
    Önünde sacede zifiri karanlýk vardý ama þeytanda korkunun zerresi bile yoktu, zifiri karanlýða doðru uçuverdi. Tamamen kör bir þekilde uçuyordu. Sonrasýnda fýrtýnaya yakalanan þeytan, bir buluta düþtü. Gürültüye doðru ilerledi ve bu karanlýk uçurumun hükümdarlarý Kaos ve Gece'nin huzuruna vardý.
    Þeytan, kötü bir niyet taþýmadýðýný söyledi. Sadece yeni dünyayý bulmak, kötülükle bozmak için yardým istediðini açýkladý. Þeytan, þayet yeni dünyayý ele geçirip, kötülükle bozabilirse, Kaos'un da bu ortamda özgürce hüküm sürebileceðini söyledi.
    Bu açýklamalar; Kaos ve Gece'yi, þeytanýn davasýna katýlmaya ikna etti. Kaos, yeni dünyanýn yaratýldýðý yeri iþaret etti. Ve þeytan, bu yeni yaratýlan dünyanýn, Tanrý tarafýndan insanlýk için yaratýlan, kýyametle ilgili dünya olduðunu hemen anladý.
    Günah ve Ölüm'de þeytanýn arkasýndan ilerlemiþlerdi, böylece cehennem ile yeni dünya arasýnda bir köprü oluþturulmuþ oldu. Böylece cehennemin demonlarý da cehennemden çýktýlar, cehennem ve yeni dünya arasýnda kolayca seyahet etmeye baþladýlar.
    Tanrý herþeyi izlemekteydi, þeytanýn dünyaya ulaþmasýnýn, insanýn düþüþüne yol açacaðýný görüyordu. Tanrý'nýn insana verdiði özgür irade, bu bozulma ve çöküþe yol açacaktý.
    Bu sýrada þeytan dünyayý bulmuþtu. Ýndiðinde, dünyayý cennetle baðlayan büyük bir kapý ve bir merdiven gördü. Þeytan, Tanrýnýn yarattýklarýnýn ihtiþamýný ve mükemmelliðini görünce, büyük bir kýskançlýk hissetti. Þeytan, yüksek bir tepeye doðru çekildi, tepenin üstünde baþmeleklerden Azrail duruyordu. Þeytan hemen bir kelabun formunu alýverdi ve Azrail'e yaklaþtý. Azrail'e ''yeni dünyayý çok merak ettiði için cennetten indiðini'' söyledi. Azrail, þeytanýn form deðiþtirdiðini farkedemedi, diðer taraftan da bir kelabunun, yeni dünyayý merak edip, cennetten inmesine çok sevindi ve ona yeni dünya hakkýnda bilgiler verdi.
    Þeytan, kelabun formunda teþekkür edip, Azrail'in yanýndan ayrýldý ve Nefret Daðý'na indi. Tamamen sakinleþip, yapacaklarýný planlamaya baþladý. Bu sýrada, cennette melekkenki masumiyetini hatýrladý, acaba tövbe etse yeniden cennete dönebilir miydi? Kendi içinde bir içsel mücadeleye girdi, yüzü þekilden þekile giriyor, korkunç görünüyordu. Ama Azrail þüphelenmiþ, takip etmiþti, kelabunun yüzünün aldýðý þekilleri görünce iyice þüphelendi. Çünkü; kelabunlar, sevimli ve neþeli varlýklardý.
    Þeytan, içindeki vicdan muhasebesine devam ediyordu, sonunda tövbe edip, cennete dönse bile artýk eski mertebesinde olamayacaðýný, artýk tövbe için de geç kaldýðýna karar verdi. Öyle ise cennetteki insaný dünyaya düþürüp, dünyayý kötülükle bozarak ele geçirip, kötülüklerine devam etmeliydi.
    Azrail cennete gidip, Cebrail'i buldu. ''Cehenneme atýlan, isyankar meleklerden birinin, cehennemden çýkýp, yeni dünyayý bulmuþ olabileceðini'' söyledi. Birlikte bu sahtekarý bulmaya yemin ettiler. Gece olurken, tüm melekler dünyaya indiler ve þeytaný aramaya baþladýlar. Þeytan sürekli form deðiþtiriyordu, melekler, bir kuþtan bir kurbaðaya dönüþürken, þeytaný yakaladýlar. Derhal Baþmelek Cebrail'in huzuruna götürdüler.
    Cebrail þeytaný tanýmýþtý. Dedi ki: ''Sen burlarda ne dolaþýp durupdurun lem þerafsiz?''
    Þeytan dedi ki, ''yahu kardeþim, sen benim nerede dolaþacaðýma niye karýþýyon? Kötü bir þey yapmadým, kötü bir niyetim yok.''
    Cebrail dedi ki: Seninle hiç uðraþamam, itiraf et burada ne iþin var, yoksa seni cehenneme atarým.''
    Cebrail ''cehenneme atarým'' deyince, þeytan öyle kýzdý ki, neredeyse Cebrail'e kafa, yumruk, depik girecekti. Ýþte o sýrada bir terazi ortaya çýktý. Meleklerde fiziksel mücadele yoktur, anlaþmazlýk durumlarýnda teraziye çýkarlar, haklý olan aðýr basar. Fakat þeytan, Cebrail'le teraziye çýkarsa aðýr basmasýnýn mümkün olmadýðýný biliyordu, bu sebeple oradan yeniden form deðiþtirerek kaçtý.
    Bitmez....

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,774
     Alýntý Originally Posted by ayvagobeknuri Yazýyý Oku
    Sýcak hiç iyi gelmiyor abi... Ýnternet baðlantýsýna ait eve girilmiþ. Daha önce de olmuþtu. Polisiye olaylar yaþadýk.
    Geçmiþ olsun

5.  Alýntý Originally Posted by ayvagobeknuri Yazýyý Oku
    geçmiþ olsun ayva göbekli adaþým evlerde durulmaz oldu sakaryada böyle sýcaklar olmazdý ALLAH sonumuzu hayr eylesin...

6.  Alýntý Originally Posted by yýkýkkentli54 Yazýyý Oku
    geçmiþ olsun ayva göbekli adaþým evlerde durulmaz oldu sakaryada böyle sýcaklar olmazdý ALLAH sonumuzu hayr eylesin...
    Hic sorma be ya... Bir de bunun üstüne, adamýn biri ''senin yüzünden evime hýrsýz girdi, 150 tane cumhuriyet altinim çalindi" diye beni suçluyor.
    O kadar altýn evde tutulur mu abi?
    Foruma yazdiklariniza dikkat edin, bilgisayariniza giriyorlar.

7.  Alýntý Originally Posted by ayvagobeknuri Yazýyý Oku
    Hic sorma be ya... Bir de bunun üstüne, adamýn biri ''senin yüzünden evime hýrsýz girdi, 150 tane cumhuriyet altinim çalindi" diye beni suçluyor.
    O kadar altýn evde tutulur mu abi?
    Foruma yazdiklariniza dikkat edin, bilgisayariniza giriyorlar.
    altýnlar bilgisayardamýymýþ abi yada forumda benim 150 altýným var evde saklýyom mu demiþ avanak )anlayamadým ayvagöbek adaþým)

8.  Alýntý Originally Posted by yýkýkkentli54 Yazýyý Oku
    altýnlar bilgisayardamýymýþ abi yada forumda benim 150 altýným var evde saklýyom mu demiþ avanak )anlayamadým ayvagöbek adaþým)
    Abi uzun hikaye... Fetöcülerin en etkin olduðu dönemler, bilgisayarýmda her türlü güvenlik önlemi varken, tüm bankacýlýk iþlemleri ve viop iþlemlerini bu bilgisayardan yapýyorken, bilgisayarýma girildi ve sosyal medya hesabým çalýndý. Gerekli yerlere baþvurdum hiçbir sonuç alamadým, bana bunu yapanlarýn çok profesyonel olduklarý söylendi. Ben de bu konuda meþhur bir kiþiden yardým istedim. ''Laptopu getir inceleyeyim'' dedi.
    Ýþte ertesi gün evime girildi ve laptop çalýndý.
    Yani güvenlik önlemi falan hikaye, bilgisayara giriyorlar, kiþinin kimlik bilgileri, adresi, saðlýk bilgileri, sigorta vs bilgilerin tamamýna ulaþabiliyorlar. IP numarasýndan adres bulunamaz falan denildiðine bakmayýn, adresini buluyorlar.
    Mesela Kayseri'de, 14 yaþýnda çocuk, orada ikamet eden bütün Suriye'lilerin adreslerini geçenlerde çýkarmýþtý.

Ben de maden önlem alýnamýyor, o zaman hiçbir önlem almadan bir baðlantý nasýl kurabilirim diye düþündüm. Bir arkadaþým var, ücreti mukabilinde beni hastaneye götürür, benim için market alýþveriþi yapar. Bu kiþiye durumu anlatarak yani onayýný aldýktan sonra bir sim kart aldýrdým, eski telefona taktým ve bu internek baðlantýsý üzerinden de, eski labtop üzerinden internet baðlantýsý saðladým. Laptop salonda duruyor ve sürekli açýk, bu arkadaþ ve yeðeni de kullanýyorlar. Bu laptopta antivirüs var fakat kapalý. Fakat bilgisayarýma dýþarýdan giriþ olursa, ekranýn sað altýnda ''izleniyorsunuz'' diye mesaj görünüyor. Günde 20 kez bu mesajý görüyorum. Çok meraklý tipler var, kendisini hacker sananlar var.

Ama çok profesyonel ve kötü niyetli olanlar da var.

Abi bence birinin bilgisayarýna girmekle, evine veya dükkanýna girmek arasýnda hiç fark yok. Mesela ben kimsenin bilgisayarýna girmedim, hiç böyle bir teþebbüste bulunmadým.

Ýþte bu arkadaþým dediðim vatandaþ diyor ki, ''sen forumda ve sosyal medyada altýnla ilgili yorumlar yapýyorsun, bu sebeple bilgisayara girildi, benim adresimi tespit ettiler, altýnlarýmý çaldýlar.''

Evladým dedim, benim baþýma yukarýda anlattýðým olaylar gelince, ben sana bunlarý anlattým da herþeyi öyle yapmadýk mý? Abi ben herþeyi unutuyorum ya bunu da unuttum sanýyor.

Yalan söylüyor be ya... Onda o kadar altýn ne gezer. Al laptopu götür polise dedim. Kayboldu gitti.

Sayfa 1969/2713 ÝlkÝlk ... 9691469186919191959196719681969197019711979201920692469 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •