Ama ben sevmiyiim...Bir kase sümük görmüþ gibi oliyiim..Hipnodikim ben. Hipnodik...Tekrar þikayet ettim.))))))
Ama ben sevmiyiim...Bir kase sümük görmüþ gibi oliyiim..Hipnodikim ben. Hipnodik...Tekrar þikayet ettim.))))))
Bu saldýrýnýn arkasýnda Ýran da olabilir. Batý deðil. Batý ve Abd ile ilgili olumlu haberler geliyordu. Shortlarý da o yüzden kapattým zaten. Ýran ise hem Suriye, hem de Irak'ta Türkiye'nin karþýsýnda pozisyon aldý. Çok önemli bir haber daha var. Bu haber de bugün oldu. Bu haber sebebiyle mala binerim.Iran Observer
@IranObserver0
·
4s
Erdogan is in Kazan, Russia and the terrorist attack took place in the Kazan district of Ankara
Clear message from the West that Turkey can't **** BRICS
Twitter çalýþmýyor be ya...
*** Videoyu izledim. Salak o....
Malesef milli eðitim sistemimiz böyle çok mahluk yetiþtirmekte.....
*** Uyuyan hücreler....
Puþtluk yapmak isteyen herkes isterse puþtluk yapar...
Aywaaa...!
Þimdi sokaða çýksan 10 kiþiye, 20 kiþiye zarar verebilirsin....
Devletimiz bu puþtluk peþinde olanlarýn tepe yöneticilerini muhkem kalelerde de olsalar tepelemeli.... be yaaa..!
Bir haber daha çýktý, Fatih Camiinde cenaze namazý kýlýnýrken biri daha canlandý. Ama aþaðýdaki haber korkunç:Bir dirilme olayý daha: Hatay’da öldü sanýlan kadýn gasilhanede canlandý
Hatay'da gasilhanede yaþadýðý anlaþýlan kadýn, ambulansla hastaneye götürüldü, ancak hayatýný kaybetti
Böyle haberler sadece bizde deðil, diðer ülkelerde de var:ANKARA KUÞU
@ankara_kusu
·
23 Eki
Beyin ölümü gerçekleþen bir kiþi, organlarý alýnýrken uyandý
👉 https://tvnota.com/abdde-akilalmaz-o...inirken-uyandi
Filipinler'de öldüðü açýklanan 3 yaþýndaki minik kýz çocuðu cenaze töreni öncesi tabutunda canlandý.Hindistan'da 72 yaþýndaki yaþlý adamýn öldüðünü sanan ailesi cenaze merasimi baþlattý. Hint geleneklerine göre, yaþlý adamýn yakýlarak küllerinin savrulmasý gerekiyordu. "Yakma" töreni baþlamadan hemen önce 72 yaþýndaki Deepak Singh "ölüm"den uyandý.ABD'de doktorlarýn öldüðünü açýkladýðý üç çocuk annesi kadýn, organlarý alýnýrken gözlerini açtý.Rusya basýnýnda yer alan bir habere göre, geçirdiði kalp krizi sonrasý 4 Þubat'ta öldü diye morga kaldýrýlan 57 yaþýndaki hastanýn, 2 gün sonra 6 Þubat'ta yapýlan otopsi sýrasýnda canlý olduðu fark edildi.Bizde olan ''Yenidoðan Çetesi ve çocuk ölümleri''ni de bunlara eklememiz lazým.Ýþ kazasýnda öldü sanýlarak morga kaldýrýlan ancak nabzýnýn attýðý fark edilerek kiþi hayata dönerek memurluða baþladý.
Orta vade bir kodlama var. Covid öncesi, kamu spotlarýnda evlere kapanmamýz için kodlama yapýlmýþtý.
Fakat Dr.Vefa dizisinde, doktorlarýmýzýn yetenekli ve üstün zekalý olduðu ve doktorlara güvenmemiz gerektiðinin altý çiziliyordu.
Þimdi tam tersi, doktorlara ve hastanelere güvenmeyin, evinizde yatýn, ölün kodlamasý var.
Yüksek ihtimal bir dalga geliyor. Öldürücülüðü covidin 10 katý.
Saðlýk sistemi kilitlenebilir.
https://twitter.com/derinbirneffess/...6bxQVG-lw&s=19
Glikoz devrimi kitabýnýn yazarý Jessie Inchauspe yemeðinizi doðru sýrayla yemenin saðlýðýnýz üzerindeki inanýlmaz etkisini anlatýyor.
Hýmmm...Ezrail misin be ya...Geleceði görmeye çalýþmaktayýz. Gelecek hiç iyi görünmüyor.Alaattin Çakýcý'nýn ardýndan Kürþad Yýlmaz'dan da Bahçeli'ye destek açýklmasý:
"Bir saniye bile yalnýz býrakmayacaðýz. Gerekirse can alýp can vereceðiz..
Uzun vade bu tabii. Kisa ve orta vade cok olumlu haberler vardi. Onlari da kopyalamaya çaliþtim.
Yanliz þunu belirtmek lazim.
Turkiye'de sistem, en basindan itibaren çok gevþek kurulmuþtur. Tabiri caizse, serçe parmakla bir fiske vuruldugunda daðilabilecek þekildedir.
Ýþte bu durum anayasa ile ilgilidir.
Laikliði yazdým.
Ýkincisini de ucundan yazmaya çalýþtim. Asli unsur mevzuu.
Kimsin sen? Sorun bu? Doðru tarif edilmeli, yoksa olmaz.
Velhasýl yeni anayasa þart.
Yer Ýmleri