Aha..... Bu da Gevaþ'ta......
https://www.msn.com/tr-tr/eglence/ku...340a31c9&ei=16
Ahlat zaten meþhur....
Aha..... Bu da Gevaþ'ta......
https://www.msn.com/tr-tr/eglence/ku...340a31c9&ei=16
Ahlat zaten meþhur....
Ulla onlar Osmanlý'ya saldýrmadýlar mý? Sunni Roma Ýmparatorlarý, Fatih Mehemmed Han ve Selim Han bunlara ebelerinin örekelerini göstertmedi mi?
Aha dün bütçe görüþmelerinde, Muradým Kurumum, 1 þiþe boku getirmiþ, Ýzmir körfezinden,''temizleyin bunu'' diyor. Adama küfrediyorlar. Biz ne yapýyoruz? Ýmamoðlu, Mansur ve Tanju gibilerle Chp'yi, yeni kurulan Roma'ya uygun hale getirmeye çalýþýyoruz.
Yeni Roma'nýn temel dinamiklerinden en önemlisi Sunni'dir. Bektaþi yeni Roma'ya eklemlenebilir.
Aþaðýdaki videodaki aslan ise siyonizmdir. O ölecek. Çünkü, Sunni'ye saldýrdý.
https://x.com/GalatasaraySK/status/1854618081336631500
https://x.com/haberaktifcom/status/1854802664380371229
Ýleriyi görebilen tek kiþi var abi: ayvagöbekli...Bana sordunuz mu? Yok.Haber Aktif
@haberaktifcom
#SonDakika
Asgari ücretliye kýyacaklar!
Merkez Bankasý Baþkan Yardýmcýsý Cevdet Akçay: “Ýleriye dönük endekslemeye geçmek zorundayýz.”
Ben diyorum ki: Kel kafalarýnýzý kýracaklar...
50 bin yýl önce, Nuh Tufaný, o dönemde yaþayan insanlarýn, geleceði görme sevdasýndan kopmuþtur. Geleceði görmek için büyü yapýyorlardý, gerçeklikten kopmuþlardý.
''Ýleriye dönük endeksleme yapacaðýmýþ'', büyücümüsünüz lan siz???? Deyyusculara baaak.
Kalbur Saman
@kalbursamantr
Bu bakkala girseniz ilk ne alýrdýnýz?
Bebe Korkut
@bebe_korkut_
·
18d
Bir çay bardaðý çekirdek, domdom þekeri ve Ülker piknik bisküvi
f.feridun_@
@feridun_78
·
1 sa
Saç tenekeden gofret tahta sandýktan kurabiye
ali kolyiðit
@alikolyigit
·
1 sa
nedense fotoðrafa bakýnca üzüldüm
Alp.Alp
@AlpAlp1009
·
1 sa
Toplar þeker gibi görünüyor gözüme. O zamanlar herþeyin tadý güzeldi ondandýr
AslanlýYolunBekçisi
@GS_NumaraliUye
·
1 sa
Muhtemelen dedem birinci sigarasý almaya göndermiþ olurdu🌹
@PiLLi_bebekkkkk
·
17d
Leblebi tozuuuuu yer sonrada gevezelik edip püskürtüp dururdum 😂
y ziya
@YusufZiyaERDEM9
·
36d
Leblebi tozu, tadý damaðýmda
SANLI 🇹🇷🦅🇹🇷
@gntnsn
·
1 sa
Lokumlu bisküvi ahhhhhh beee😞
çok özlüyorum çoook
☣oguzgirdap☣
@ogzgrdp
·
46d
Leblebi tozu ve kokulu küçük kolonya paketleriNe geçmiþ, ne gelecek. Sakýn andan çýkmayýnýz.Burak_Sincan
@Burak_Sincan
·
51d
Leblebi tozu ve þekeri…
sadnessandhope
@sadnessandhope
·
2s
gofret almaya girerdik en çok
Gkhn’Dj (BeyazAtlý)
@GkhnDj
·
28d
Misket çalardým
yedikleriniz ilacýnýz olsun
@sglk_onemli
·
1 sa
2 püsküüt+1 lokum+1gazoz
Aytaç Beydil
@Aytacbeydil
·
1 sa
Akýp gitmeyen zamaný…
MEHMET KOCAOÐLU
@MehmettKocaoglu
·
2s
Yarým ekmek arasý tahin helvasý
Korku ve Yalan Ýmparatorluðunda, ya geleceði gösterip korkuturlar, ya da geçmiþi gösterip üzerler.
Anda kalýnýz...
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 09-11-2024 saat: 10:17.
Trump, Savunma Bakanlýðýna yüksek ihtimal Mike Rogers'ý getirecek.
Neocon...
Bu kiþi Rusya düþmanlýðý ile bilinir. Ýsrail'in ölümüne savunucusu ve tabii ki Ukrayna'ya vaat edilen silah ve para yardýmlarýnýn zamanýnda yapýlmamasýný çok sert eleþtirmiþti.
Ve yine tabii ki; pyd'yi, Abd'nin doðal müttefiki olarak görecektir. Hatta pyd'ye hukuki statü kazandýrmayý zorlayabilir. Neoconlarýn hedefi, Irak ve Suriye'de iki ayrý Kürt Devleti'dir. Suriye'de pyd ile, Irak'ta ise Kyb ile hedefe gitmeye çalýþacaklar. Kdp ise Türkiye'ye yaklaþtý. Hatta geçenlerde, yanlýþ hatýrlamýyorsam aynen þöyle dedi:''Erbil'in Türkiye topraklarý içinde gösterilmesinden hiç rahatsýz deðiliz.''
Trump'un, seçimler öncesi söyledikleriyle çeliþen bir atama bu.
Türkiye'de Hulusi Akar'ýn önü yeniden açýlabilir. Fidan zor durumda kalabilir. Bakalým izleyelim.
Bir Neocon daha... Neocon olmakla kalsa iyi de azýlý Türk düþmaný. Kuduz pitbull...Jackson Hinkle 🇺🇸
@jacksonhinklle
·
8 Kas
🚨🇺🇸🇮🇱 BREAKING: Donald Trump is rumored to select RABID ZIONIST & ANTI-RUSSIA HAWK Mike Pompeo for Secretary of State.
Haberler iyi deðil.
Diðer taraftan, savunma sanayi ile ilgili çok olumlu haberler var. Yukarýdaki mesajlar kýsa vade olumsuz, Abd siyaseti atamalarla deðiþmez. Ýliþkiler nasýlsa öyle devam edecektir. Bir önceki sayfada Alümünati Ramezan'ýn mesajýna þöyle yazmýþtým:
Ramazan Kurtoðlu
@KurtogluKagan
·
23s
ABDdeki Trump ýn zaferi ile biten 2024 Baþkanlýk seçimi sadece Cumhuriyetçi-Demokratlar arsanda deðil,ABD için tarihi bir dönüm noktasý.Dünya için bir dönüm noktasý.Ulusalcý-Küreselci mücadelesi giderek derinleþecek.Görüldüðü gibi þahinlerin de þahinlerini atýyor. Küreselciler artýk ''gýk'' diyemezler. Analez tamam. Geleceði görebilen tek kiþi var abi.Hayýr, katýlmýyorum. Neoconlar iktidarda, Neoconlar önceden, Küreselcilerin ideologlarýydýlar, sonra yine Küreselciler tarafýndan, Cumhuriyetçi Partinin içine ''Truva Atý'' olarak yerleþtirildiler. Þimdi Ulusalcýlarýn ideologlarý oldular, sistem sarsýlýyor, bunlar sadece çöküþü uzatabilirler. Sistem, Abd içinde bir Küreselci-Ulusalcý çatýþmasýný kaldýramaz.
Kýsa vadede olumlu algýlanabilek ama aslýnda olumsuz haberler þöyle:
NATO, Aselsan'ý Brüksel'e davet etti.Acar savunma sanayii, Slovakya ile 2 milyar dolarlýk top mühimmatý sözleþmesi imzaladý.MKE, iki ay önce, adý açýklanmayan bir ülke ile 450 milyon dolarlýk anlaþma imzaladý.Assan Savunma, yýlda 360 bin top mermisi üreteceðini açýkladý.Bu haberlerin olumsuz tarafý nedir? Þudur: Bu silahlar ve mühimmatlar patlamasý için üretiliyor. Bunlar uzun vade deðil, orta vadede patlayacaklar.Repkon Savunma, Abd'ye, Abd'nin isteði ile top mühimmatý üretim tesisi kurdu.
Yer Ýmleri