Endstri mhendislii orkestra eflii be yaaa....!)))))))) tamam be ya...endustri muyendisi buluruz...
Yok be ya...Tayyip agam %30 alamaz. Mansur Yavas %10 alamaz.Misvak Caps
@misvakcaps
Bu pazar seim olsa kime oy verirsiniz?
Recep Tayyip Erdoan: %42
Mansur Yava: %22
Ekrem mamolu: %20
Fatih Erbakan: %4
mit zda: %3
Dier adaylar: %4
Kararsz/Fikri olmayan: %5
📊MAK Aratrma
📅 2-12 kasm
👥3200 kii
''Bitcoin 100 bin dolar olacak'' diye bir tahminim vard, onu ararken bu yazy buldum. 24/12/2023'de yazmm.Originally Posted by ayvagobeknuri Yazy Oku
Akenazlar, Hazar Trklerine balamaya alian kitaplar 1940'lardan sonra yazilmaya balandi.
Bu yayinlarn tamam maksatlidir ve istihbari almalardir.
Tip olarak iki esit Yahudi var: 1-Araplara ve Msr'daki Hristiyan Kipti'lere benzeyen Yahudiler. Bunlar Seferad'lardr.
2-Bati Avrupallara benzeyen Kafkasyen Yahudiler. Bunlar Akenazlar.
Akenazlarn kkeni Tevrat'ta var.
Hz.Yakup der ki;Hitit kadnlarindan bktk, usandk.
Buradan saylarnn hi az olmadn ve siyasete, ynetime karitiklarini anliyoruz.
Bir surede yle anlatiyor: Hz.Davut, bir gece uyuyamadi ve atiya ikti. Ay nda yikanan bir kadin grd. Kadnn gzelliginden adeta bylendi. Ertesi gn sordu ve kadnn evli olduunu, kocasnn ve kendisinin Hitit'li olduklarn, kadnn adnn Bat-ava olduunu grendi. Hz.Davut, Bat-Sava'nin kocasini, siddetli bir savasn oldugu bir yere gonderdi ve adam orada ld.
Hz.Davut, Bat-ava ile evlendi. 2 ocuklari oldu, ilk ocuk ld.
kinci cocuk Hz.Sleyman'd.
Tevrat, Davut'un, Bat-Sava'nin kocasini, savain ok iddetli olduu yere gndermesine yle diyor:
Bu,Tanr'nn houna gitmedi.
Hititlerin kkeni bellidir. Bu konuda hi tartima yoktur. Hitit'lerin kkeni belliyse, Akenazlarn kkeni de bellidir.
Alnt Originally Posted by ykkkentli54 Yazy Oku
Ayva gbek adam abim ncelikle gemi olsun seni tekrar grmek gzel oldu zlettin kendini.
bu Selahaddin iin Hal ordular aslan yrekli Riar kumandas nclnde Kuds geri alabilmek iin geldiler Ordu uzun yoldan geldii iin yolda yorgun ve veba dan krlp perian iken eyyubi doktorunu gnderip veba y tedavi etmi riar dile benden ne dilersen demesine ramen hkmdarm zayf ve hastalkl bir ordu ile savamaktan haya eder ben tedavimi yaptm Kuds e dnyorum demitir.doktorun eyyubi olduu sylenirOriginally Posted by ayvagobeknuri Yazy Oku
Olabilir. Arslan Yrekli Richard srekli yzyze grme talep etmi, Selahattin ise hep reddetmi. Richard, fazla kafas almayan, ar cesur biriydi. Selahattin ise elimsiz, d grn itibariyle zayf, ksa boylu biriydi. Fakat ok akllyd. Yani doktorum diye gidip, Richard' grm olabilir. Richard ise Selahattin ile yzyze gelmi olsa, ahmak olduu iin topyekn saldrabilirdi.
Arslan yrekli Richard'n lm, bir kuatma esnasnda, atn pervaszca en n safa srmesi sonucu, kaleden atlan bir okla olmutur.
𐩣𐩰𐩺𐩵 مفيد يوكسل الحيدري الشافعي Mfid Yksel
@mufidyuksel
Gaza Strikes: Over 100 Casualties in Latest Israeli Offensive:
Israeli military operations have led to significant casualties among the Palestinian population in Gaza, with reports confirming the deaths of at least 112 individuals, including 64 children, over the past night. The attacks have targeted residential areas, hospitals, and camps for displaced persons, causing widespread displacement and destruction. The United Nations has reported that nearly 70% of the casualties in Gaza are women and children.
https://x.com/i/trending/1859599942857134375
tarafndan ngilizce dilinden evrildi
Gazze Saldrlar: Son srail Saldrsnda 100'den Fazla Kayp:
srail askeri operasyonlar Gazze'deki Filistin halk arasnda nemli can kayplarna yol at ve raporlar, 64' ocuk olmak zere en az 112 kiinin dn gece ldn dorulad. Saldrlar, yerleim alanlarn, hastaneleri ve yerinden edilmi kiiler iin kamplar hedef ald ve yaygn bir yerinden edilmeye ve ykma neden oldu. Birlemi Milletler, Gazze'deki can kayplarnn yaklak %70'inin kadn ve ocuk olduunu bildirdi.serbestiyet
@serbestiyetweb
SON DURUM | Uluslararas Ceza Mahkemesi, oy birliiyle srail Babakan Netanyahu ve eski Savunma Bakan Gallant hakknda tutuklama karar verdi.
Enis Doko
@enis_doko
3s
Yapacaklar aklamay tahmin etmek kolay: Anti-semitizm. yle bir kavram ki siyonist ne su ilerse ilesin zrh grevi gryor.
pkkllarn ok ciddi tehditleri var. Devlet korumal.𐩣𐩰𐩺𐩵 مفيد يوكسل الحيدري الشافعي Mfid Yksel
@mufidyuksel
10d
Sosyal Medyada bana saldran Trklere ve Krtlere
"slm'a, Hz. Peygamber (S.A.V)'e Sadakat erefimizdir".
Dou Trkistan
@Uyghur_Report
Manisada in Mahallesi KURULUYOR!?
Manisa Bykehir Belediye Bakan Ferdi Zeyrek, inli otomotiv devi BYDnin Manisada fabrika kuracan duyurdu. inliler iin zel adaptasyon imkanlar oluturacan belirten Zeyrek:
inde in sokann da olduu yeni yaam alanlar oluturmaya alyorum. Ben mimarm ve tam da zme ulaabilecek meslee sahibim.
Yer mleri