Karatay diyeti deil abi, benimki keto diyeti. Keto diyetinde, karbonhidrat kstlamas var. Aslnda gnde 2 n yenilebiliyor ama asl hedef bir ne dmek. Ya tketimi de gnde bir ay bardandan bir parmak eksik. Tek ne dldnde, kahve ierken bir ay ka hindistan cevizi ya eklenebilir. abuk kana karr, ekerin fazla dmesini engeller. ekerin araln altna dmesi de tehlikeli, kalp hastalklarna sebep olabilir.
Etsuyu ve kemik suyu kolesterol ykseltir, haftada bir iilir o. Karacieri haat edebilir. Kocakar diyor ki, kolesteroln yksek olmas iyidir. LDL ve HDL arasnda fark yoktur. yi de kolesterol damarlar tkar. Kolesterol ilalarn da imeyin diyor. Kolesterol damarlarn iine yapyor, kolesterol ilalar, kolesteroln yapt yerde kalmasn salyorlar. Yoksa yapt yerlerden kopan kolesterol paralar, serseri mayn gibi damarlarn iinde, dar olan yerleri tkayabilirler.
Ayrca kolesterol, safra kesesi ve safra yollarnda kolesterol poliplerine, bunlarn bymesi tkanmalara, enfeksiyonlara, kanserlere sebep olabilir. Safra yolu ve pankreastan gelen kanal ayn yere balanyor, enfeksiyon pankreas da tutabilir.
eker ilac kullanmyorum. Kendime gre bir yol tutturdum gidiyorum. Doktorlara sorun abi, benim yazdklarma bakmayn, herkesin bnyesi farkl. Ayrca ayda bir, iki gn ya da 36 saat a kalmak da var. Ben bunu 2 aydr nedense hi yapmadm.
Bizden (insanlardan) hayal ve vehimleri gl olanlar,hayal ve vehimlerinden aslnda madde bedenleri olmayan (enerji) bir takm varlklar meydana getirdi, ve grdklerinden hayrete dtler. (Muhiddin Arabi)Selanikli suya bakanlar neydi? Unutmuum....![]()
in z budur.
Kafas krlacak biri daha...Vallahi ok acayip. Bir insan niye byle konuur?alma Bakan Vedat Ikhan:
Asgari crete ylda bir kez zam yaptmz iin, sanayici ve ihracatlarmzdan ok byk tebrikler aldk.
https://x.com/HaberKupur/status/1879157138775265772
Kupr
@HaberKupur
4s
Dn gece bir katliam yaand.
Fotoraftaki kz ocuu 12 yanda ve kafas tala ezilerek ldrld. 5 yandaki kardei ise ldrlmek zereyken elektiki katil kat. Baclar katliamn ieren o korkun flood'u okuyun. nk gndem dahi olmad.. Yaananlar +++
Her ey dn gece bir haberle balad..
stanbul Baclar'da kimlii belirsiz kii veya kiiler, bir evi basarak iki ocua tala saldrd.
12 yandaki abla hayatn kaybetti, 5 yandaki kardei hastaneye kaldrld.stanbul'un Baclar ilesinde 5 katl binann giri katndaki daireye giren Zekeriya A. (51) evde bulunan Meryem S. (12) ile kardei A.S.'ye (5) tala saldrd. Saldrda A.S. yaralanrken ablas Meryem S. hayatn kaybetti. Olay yerinde sinir krizi geiren anne G.S. hastanede tedavi altna alnd. te yandan polis ekiplerinin yakalanan Zekeriya A.'nn ifadesi de ortaya kt.Olay,15 Temmuz Mahallesi 1487 Sokak'ta meydana geldi. 5 katl binann giriindeki daireye gelen Zekeriya A. henz bilinmeyen bir nedenle Suriye uyruklu Meryem S. ve A.S. isimli kardelere tala saldrd.
Mahalle sakinlerinin ihbar zerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi.
Ksa srede eve gelen salk ekipleri, bandan ve gznden yaralanan A.S.'yi ilk mdahalenin ardndan hastaneye kaldrrken ablas Meryem S.'nin hayatn kaybettiini belirledi.EVDE PARA VARDI AMA KMSE ALMADI
Evde para vard ama kimse almad.Bir tane ocuk vard bizim sokakta onu ikayet ettik. ocuumu dvd o da 12 -13 yandayd. smini bilmiyorum.Muhammet Ali'yi dvd. dam istiyorum. Cierim yanyor" diyerek feryat etti.
https://x.com/ajans_muhbir/status/1879015585150849331
Linkte video var. Bir youn bakm hemiresi de ayn eyleri sylemiti.🎙 Muhbir
@ajans_muhbir
Helen Bayndr isimli eitmen:
Bir insann leceinin semptomlar 9 ay nceden grlmeye balar.
Eer kendimizi doru takip edersek bu sreci ynetebiliriz.
https://x.com/SavunmaSanayiST/status...03532525568271
ok acayip hzl...Daha geen gn, TCG zmir denize indirilmiti.SavunmaSanayiST.com
@SavunmaSanayiST
#SONDAKKA | %80 yerlilik oranna sahip TCG ZMRin ardndan TCG ZMT Firkateyni de denize indirildi!
Trkiye e zamanl olarak 7si MLGEM STF Snf Firkateyn olmak zere 40a yakn sava gemisi ina ediyor. Bunlarn 31i Trk Donanmasna teslim edilecek.
Yer mleri