zleyeceiz
Imamn olu ile malko olunu..
zleyeceiz
Imamn olu ile malko olunu..
https://haberdeger.com/2020/11/bulen...-suren-kusluk/
Bu haber olduu gibi yalan. Aydn Yarkada, Bar Yarkada'n babas. Tasfiye olmal.Blent Ecevite Karaolan lakabn takan ao Hala ve Rahan Hanm ile yllarca sren kslk
Trk siyasi tarihine damga vuran isimlerden eski Babakan Blent Ecevitin vefatnn zerinden bugn tam 14 yl geti. 5 Kasm 2006da hayata veda eden ve 81 yllk mrnn 50 yln aktif siyasetin ierisinde geiren Ecevit, Trkiyenin hafzasnda Karsl ao Halann takt Karaolan lakabyla yer edindi. te Blent Ecevitin Karaolan lakabn almasnn ve ao Halann Rahan Hanmla yllarca sren kslnn hikayesi
Aynen Kldarolu ve Sargl gibi...
Ecevit'e, Karaolan lakab, Dzce- Kaynal'da sylendiydi diye hatrlyorum.
🇹🇷Dr.Yksel Ho PhD
@yukselhos
15s
🔹Baheli leli hafta olmu arkadalar. Milleti haftadr yapay zek ses deitirme ile aryorlar. u anda Devlet Baheli diye birisi yaamyor.
Ekrem mamolu
@ekrem_imamoglu
22s
Senin bir yzkle ktn bu yolda, yurt iinde, yurt dnda hesabn zerresi iin bile veremeyecein tonla leken varken benim nesildir biriktirdiim varlma, iime ve emeime gz koyuyor; namusumuza, haysiyetimize sz ediyor, evlatlarmn geleceini gasp ediyorsun. Btn bunlar bir avu niteliksiz insanla yapyorsun. Bu iin iinde olan herkes kirlidir.
Ben milletime sylemitim ve uyarmtm. Diplomama el koyan bu akl, sizin malnza, namusunuza, mlknze ker ve her trl gasp, tecavz yapar. Millete bu ktln karsnda olmalyz. Milletime armdr. Millet byktr.
Bir arm da yarg mensuplarna. Yce Trk Yargsnn namuslu, ahlakl, milletine hizmet ak yaayan on binlerce savcsna, hakimine haykryorum. Siz ayaa kalkmal ve bu Trk yargsn perian eden, bizi btn dnyaya rezil eden, itibarmz yerle bir eden bir avu meslektanza tedbir almalsnz. Yce Trk Yargsna gveniyorum. Sessiz kalamazsnz, kalmamalsnz.
Son olarak AK Partide grev yapan ve iktidar ittifak olan tm siyasilere sesleniyorum. Bu olaylar partilerimizi, siyasi ideallerimizi amtr. Artk sre sizin aileleriniz bata olmak zere milletimizi ilgilendirmektedir. Sesimizi karmak gn gelmitir.
Bu topraklarda bana dokunmayan ylan bin yaasn diye bir sz olmaz, olmamal. Herkesin bana dokunmayan ylan dahi, bu topraklarda barnamaz diyerek sesini ykseltmesini diliyorum.
Milletimiz byktr. Egemenlik kaytsz, artsz milletindir.
Hseyin elik
@hc_huseyincelik
19 Mar
❗Ekrem mamolunun diplomasnn iptal edilmesi, bu sabah kendisi ve birok alma arkadann gzaltna alnmas kabul edilebilir eyler deildir.
🟥 te yandan, olup bitenlerle ilgili halkn protesto hakknn elinden alnmas, zaten yarm yamalak olan demokrasimiz ve hukuk devleti ilkesiyle ilgili telafisi mmkn olmayan yaralar amtr.
🔻Olaanst hl ilan etmeden olaan d tedbir ve kararlar vermek, fiilen skynetim uygulamasdr.
🔻 Her trl tepki ve protestonun saduyu ve hukuk snrlar iinde olmas gerektii de izahtan varestedir.
❗Unutulmamaldr ki, AK Parti benzer yollardan geerek iktidar oldu.
🔸 O gn Sayn Erdoana ve AK Partiye yaplanlar da yanlt, bugn Sayn mamolu ve CHPye yaplanlar da yanltr.
🟥 Halkn iradesi ile bilek grei yaplmaz.
🔻 Herkesten nce iktidar, siyasi rakibinin hukukuna sahip kmal ki, hem halkn gznde hem de btn dnyann gznde saygn olsun.
🔻 Btn bu olup bitenlerin, zaten krlgan olan ekonomimize ok byk zararlar verdii aktr.
🟥 Olan, dar gelirli, zaten zar zor geinen vatandaa oluyor.
❗ Yazktr, gnahtr!!!
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...-darbe-2311140
AKP'li isimden Erdoan'a operasyon tepkisi: 'Sen aslnda kendine darbe yaptn'
Eski AKP milletvekili Hseyin Kocabyk, BB Bakan Ekrem mamolu'nun gzaltna alnmasn "Recep Tayyip Erdoan Gelecein yer buras myd? Biz bunlar iin mi mcadele ettik? Bunun iin mi mahkemelerde srndk yllarca? Sen aslnda kendine darbe yaptn haberin yok!" szleriyle eletirdi.
Bunu yapmayanlar tasfiye olurlar, bertaraf olurlar.Bu topraklarda bana dokunmayan ylan bin yaasn diye bir sz olmaz, olmamal. Herkesin bana dokunmayan ylan dahi, bu topraklarda barnamaz diyerek sesini ykseltmesini diliyorum.
Milletimiz byktr. Egemenlik kaytsz, artsz milletindir.
https://www.youtube.com/live/6nMhui02zxc
)))))))))))
Yer mleri