Üþümezsoy'u tek geçerim. Olsa da yine 6 þiddetinde olur.Prof. Dr. Þener Üþümezsoy:
Baþka bir deprem riski yok. Marmara’da bitti depremler.
Prof. Dr. Naci Görür:
Büyük deprem geliyorum diyor. Yetkilileri Ýstanbulla ilgili bir kez daha uyarýyorum. Kaybedecek zamanýmýz yok, kalmadý.
Bulundurma ruhsatlý silahýnýz olsun. Uzun süreli elektrik kesintileri olur. Bu durumda kameralar çalýþmaz. Yazdýk bunlarý.Ozan / Tüylü Mikrofon
@tuylumikrofon
·
3s
Hataylý biri olarak söylüyorum, depremden sonra :
1 - Evinizde kesinlikle bulundurma ruhsatlý en az 1 silahýnýz olmalý.
2 - Toplanma alanýnýz olmayacak, bu yöneticilerin hepsi kolpacý. Bu bakýmdan, mahallenizde güvenebileceðiniz kiþilerle hemen önceden belirlediðiniz alana geçip ailenizi ve dostlarýnýzý korumaya alýn.
3 - Sakýn unutmayýn, büyük depremden yaklaþýk 2 saat sonra ilk çalacaklarý bebeklerimiz, sonra mal mülk. Etrafýnýzdaki tanýdýk tanýmadýk tüm çocuklarý asker gelene kadar korumaya almalýsýnýz.
4 - Ýstanbul depreminden sonra tüm sorumluluk biz halkta olacak. Bizler, diðer þehirlerden þahsi arabalarýmýza doldurduðumuz su, ekmek, bebek bezi ve kefenlerle Ýstanbul’a akýn edeceðiz. Kurtarabildiðimizi kurtaracaðýz. Çýkartabildiðimiz ölülerimizi hemen gömmek zorundayýz, 24 saat ve aylarca bitmeyecek bir sürece gireceðiz.
O gün geldiðinde yöneticiler önlem almadýðý için en az 1 milyon insanýmýz vefat edecek. 2 milyona yakýn insanýmýz uzunlarýný ya da aklýný kaybedecek, tamamen psikopatlaþacak. Ama neyse, bunlar önemli konular deðil biz akape ya da cehapeyi falan konuþalým ;) erdoðan uzun boylu Ýmamoðlu çok þirin hakan fidan gizemli özgür özel zar zurt falan filan … … …
Bravo. Ýþte böyle konuþmak gerekir. Naci Görür tutuklansýn.Þener Üþümezsoy az önce Halk TV’de Marmara’da depremler dönemi bitti dedi.
Ýmamoðlu derhal serbest býrakýlsýn.
Prof. Dr. Osman Bektaþ
@profobektas
·
5s
M 6,2 ORTA MARMARANIN ÜRETEBÝLECEÐI EN BÜYÜK DEPREM
Öngördüðmüz büyüklükte.
Panik yok.
Daha büyük deprem beklemiyorum.
Artcýlar devam edecek.
Ayrýntýlar için eski tweetlere bakýnýz.
Yer Ýmleri