Ek olarak Yemen'i bombalamaktan da vazgeçmiþ.Trump:
Ortadoðu turunda Ýsrail'e uðramayý düþünmüyorum!
Ek olarak Yemen'i bombalamaktan da vazgeçmiþ.Trump:
Ortadoðu turunda Ýsrail'e uðramayý düþünmüyorum!
Abdurrahman Dilipak
@aDilipak
·
1 sa
DÝKKAT! Ankara, Erdoðan'ýn Trump'la buluþmasýndan önce son Trump-Carney görüþmesinin satýraralarýný iyi okumasý gerek. "Kararlý, cesur ve amansýz" vurgusu ve eski Kanada baþbakaný hakkýnda söyledikleri, tehditkar ve aþaðýlayýcý dilini de bir kenara not etmek gerek. Trump "Tanrýyý kýyamete zorlamak" için yola çýkan biri. Kaostan çýkacak düzen için Ýlahi bir misyon üslendiðini düþünüyor. Bu TEO POLÝTÝK misyon içinde Dahlan grubuna + Türkiye ve kenarda tuttuklarý Katar'a yeni süreçle ilgili yeni bir rol ve misyon yüklemek istiyor..
ÝKTÝDARIMIZI KORUYALIM DERKEN AHÝRETÝMÝZÝ FEDA ETMEYELÝM DE! Ýþte o zaman ne din kalýr, ne dünya!
"Zalimlere yardým etmeyin, sonra onlarý yakacak ateþ size de dokunur". DÝKKAT!
https://x.com/ZamHaberAjans/status/1919974533009756310
Linkte video var. Mutlaka izleyiniz. Yemeðe bence salatayla baþlanmalý, önce bir büyük tabak salatanýn 3/4'ü yenilmeli. Salatanýn yanýnda azar azar peynir yenilebilir, ekmek yok. Sonra bol etli ana yemek, yanýnda patates, bezelye, havuç olmasýn. Sofrada mutlaka bir peynir tabaðý bulunsun. Baþlangýçta ekmek hiç yemeyiniz, lokmalarý yavaþ yavaþ ve uzunca çiðneyiniz. Diyelim ki doymadýnýz, en son bir dilim ekmek ve büyükçe bir parça peynir yenebilir. Peynir tabaðýnda 4-5 çeþit peynir olsun. Günlük 3 dilim ekmeði geçmeyiniz.ZAM Haber
@ZamHaberAjans
Ýçerik üreticisi Tonguç Gündüz, biyoloji bilen restoranlarýn sýrrýný anlattý:
"Restoranlarda sipariþ vermeden önce masaya gelen bir sepet dolusu ekmeðin amacý ne?"
https://x.com/klasoklas/status/1919756398801403946
Linkte video var.Özoþun da defteri dürüldü, ifþalar baþlýyor. Sýrayla dedik sonrasý mahoþ.
Reis Hepinizi silkecek....
Türkiye- Azerbaycan- Pakistan ordularý entegre...Azerbaycan Dýþiþleri:
"Pakistan'la dayanýþma içindeyiz!"
Boþuna Týklama
@bosunatiklama
Suriye Cumhurbaþkaný Ahmed Þara, Dýþiþleri Bakaný ile Þam'da basketbol oynadý.Hailo Berto
@hailo_berto
Bir ISID’ci bile PKK liderlerinden daha sosyal olabiliyor! Gerisini siz dusunun!eþref þefik
@erefefik
·
7d
Ýþidçi olduðundan emin misiniz? Siz Atatürk'ün, Cumhuriyet ilanýndan sonra eþiyle fotoðrafýný hatýrlýyor musunuz?![]()
MÝT sahada olmalý. Ama ISI de çok güçlü bir istihbarat örgütüdür.Hindistan'ýn sivillere yönelik saldýrýlarýyla baþlayan çatýþmada Pakistan sadece askerî hedefleri vurdu.
Pakistan ordusuyla ilgili dikkat çekenik iki kritik detay:
1- Sofistike ve profesyonel!
2- Muazzam istihbarat!
emre alkinMehmet Þimþek: "Bütün OSB'lerin, hallerin giriþ çýkýþlarýna vergi memurlarý koyacaðýz.
@emrealkin1969
·
1 sa
Maliyecilerin OSB'lerin önünde ya da hal kapýlarýnýn önünde beklemesi yerine, bilhassa üretimden tüketime iþ süreçlerinin nasýl geliþtiðini anlamak için o kapýlardan girip firmalardan bilgi almasý gerekiyor. Genç Maliyecilerin Katma deðer oluþumunu kitaplardan ya da basma kalýp yaklaþýmlardan deðil, bizzat yerinde inceleyerek öðrenmeleri gerekiyor. Böylelikle kayýt dýþýlýðýn peþinde koþmalarý ve kayýt içindekilere daha fazla yüklenmemek gerektiðini anlayacaklar.
Bakan Þimþek "kapýlara maliyeci koyacaðýz" demeyip, "maliyeciler iþ insanlarýyla daha yakýn iliþkide olacak" dese yapýcý bir yaklaþým olurdu. Kayýt altýndakilerden daha fazla vergi almak yerine, vergi vermeyenleri tespit etmenin asli görevleri arasýnda olduðunu hatýrlatmak gerekiyor. Zaten yeterince gerginlik var iken yapýlan bu açýklama þu intibaý yaratýyor:
Maliye ve Hazine ülke için deðil, adeta carry trade yapanlara "merak etmeyin paranýz güvende" demek için çalýþýyor ve tahsilat yapýyor.
Ben amacýn bu olmadýðýný biliyorum ama algý gerçektir. Bu algýyý acilen düzeltmek gerekiyor.
Tufan Cömert
@tufancomert
Yazlýk yerlerdeki beach, club vb yerlerin kapýsýna koyun daha kolay. Geçen gün vardý mesela, 1.3 mn tl fatura gelmiþ bir gruba. Tek bir þiþe içki için mesela 240 bin tl ödemiþler.
Yani bu paralarý bu kadar rahat harcayanlarýn ödedikleri vergileri merak ediyorum ben. Sanmam ama 🙄 bu kiþilerin vergi durumunda bir usulsüzlük varsa kamu maliyemiz ihya olacaktýr buradan gelecek ek vergi ve cezalar ile
Arz ederim
Yer Ýmleri