Benim mesajýmý deðiþtirip yazma...))))))))))
100 tane nickin var...Türkiye Trol Ordularý Baþkumandaný mýsýn? tövbekar abinin de psikolojisini bozdun, adamcaðýz hep ayný olayý yazýp durupduru.Ýmamoðlu seçimi kazanýp, Türkiye'nin 13. CB'ný olacak.)))))))))))
fanatik59'u þikayet ediniz. 0101'i þikayet etmeyiniz.)))))))))))))))) Onun fikrini deðiþtirecez. Yeniden inþa edecez.
Tekrar tekrar þikayet edilebiliyor. Çok sayýda þikayet alýrsa ceza alýyor. Ünleme basýp, ikayet ediniz. Þayet yasaklatabilirseniz, Ýmamoðlu serbest kalacak, diplomasýný geri alacak ve 13.CB olacak demektir.
Yasaklatamazsanýz, Tayyip Aðamla devam. Yasaklatabileceðinizi de hiç sanmýyorum. Çok sayýda katýlýmcýnýn ünleme basmasý gerekiyor.
Katýlýma, çoðulculuða, demokrasiye hiç inanmam.
Bakýnýz, ben mesela 5 dakikada, 5 kere þikayet ettim. Ünleme týklýyorsunuz, çýkan kutuya, çoklu nick kullanýmý yazýyorsunuz, onaylýyorsunuz, iþlem tamam. 60 saniye sonra yeniden þikayet edebiliyorsunuz. Önceki sayfada da mesajlarý var, onlarý da þikayet ediniz.
Haydee Ýmamoðlu'nu Silivri'den çýkarýyoruz.
Bu baþlýðýn açýlýþýnda, ilk 10 sayfada elektrik kesintileri olacaðýný yazmýþtým. Daha önceki forumda da var. 10 senedir yazýyorum. Bu kesintilerin süreleri uzamaya baþlayacak. Yavaþ yavaþ alýþtýra alýþtýra 15 güne kadar çýkaracaklar.Reuters:
"Fransa'nýn güneyinde bazý bölgelerde elektrik kesintisi yaþanýyor."
Garip mesajlar var. Bir þeyler dönüyor.Conflict
@ConflictTR
·
2s
🔴 Dünyanýn en güçlü böceði olarak bilinen gergedan böceði, Manisa’nýn Salihli ilçesinde bir çiftçi tarafýndan zeytin çapalarken bulundu.
Yer Ýmleri