Kadýköy’de 2 metrobüs çarpýþtý…
Kadýköy’de 2 metrobüs çarpýþtý…
Halk TV
@halktvcomtr
·
1 sa
SORUÞTURMALAR GÝZLÝ DEÐÝL MÝ?
Ali Mahir Baþarýr, Melih Gökçek'in operasyondan 7 saat önce yaptýðý paylaþýma tepki gösterdi:
💬 Melih Gökçek bu soruþturmayý 7 saat önce Türkiye ile paylaþýyor.
💬 Mal varlýðýný, oðlunun, kendisinin, oturduðu evin hesabýný verebiliyor mu? Yok. Ýþte bu soruþturmalarýn ahlaki boyutu Melih Gökçek'tir.
💬 Bir Melih Gökçek'in yaþantýsýna mal varlýðýna baksýnlar. Bir Mansur Yavaþ'ýn baksýnlar. Halk karar verir...................................Barýþ Pehlivan
@barispehlivan
·
2s
Neyse ki, Melih Gökçek bugün de gözaltýna alýnmadý!
Ýþte gerçek bu. Abd bölgeden çekilirken, Ýsrail, bölgenin yeni hegemonu gibi davranýyor. Ýþte 2 sene önce, bunun için ''Ýsrail yok olacak'' diye yazdým. Ýsrail, hegemon deðildir, sadece bekçi köpeðidir. Hegemon olmayý býrakýnýz, artýk bekçi köpeðine de ihtiyaç yok. Çünkü maliyeti çok yüksek. Ýsrail devleti laðvedilecektir. Yaptýklarýnýn hesabýný feci ödeyecekler. Kurtarabildiðimiz kadar Yahudiyi de kurtarýrýz.lt col temmuz
@temmuz1919
·
2d
Yorum hesabý
ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Trump'ýn Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack:
"Orta Doðu'da kimseye güvenmiyorum. Çýkarlarýmýz hiç bir þekilde örtüþmüyor. Buna Ýsrail de dahil."
Dow 14 bindi, 35 bin olur demiþtim. 45 bin oldu, bilemedim. Þimdi önce bir 25 bin görelim...Yine bilemem, dipsiz kuyu var.Devrim Akyýl Laplace’s Demon
@laplace2011
·
20d
ABD Borsalarý’ndaki Balonlaþma istatistiklerine bir yenisi daha: Þirketlerin Fiyat/kazanç oranlarý ortalamasý tarihte sadece 2 kez 40’un üzerine gelmiþ! Aralýk ‘99 ve Þimdi!
Ocak 2000’den itibaren Nasdaq’ýn 4781’den 795’e %83 düþtüðünü hatýrlatmakta fayda var!
lt col temmuz
@temmuz1919
·
5d
Yorum hesabý
Rusya Dýþ Ýstihbarat Servisi (SVR), Avrupa'nýn "Moldova'yý iþgal etmeye hazýrlandýðýný" iddia ediyor.
He vallah, ne olacak ki? Seçilmiþ insanlarý at içeri, hak hukuk gak guguk...Halil BUHUR
@Halil_BUHUR
·
45d
Piyasalarýn alýþmasý lazým artýk bu tür haberlere, her böyle haber gelince yüzde 3-5 düþmenin gereði yok.
Gürsel var.Ufuk Coskun
@ufukcoskunn
·
10s
Tarih boyunca Mahmut Abbas kadar satýlýk, adi bir adam dünyaya gelmemiþtir.
Yer Ýmleri