brahim Melih Gkek
@06melihgokcek
Ali mahir,
Tweet atmsn, soruturmann ahlaki boyutu Melih Gkektir demisin.
Milyonlarca liray ben mi aldm, ben mi cebime attm? Her eyi delilli olarak ortaya koymak sumu?
Mansur Yava; yle uluorta konumak yok, varsa elinizde delil savcla verindemedi mi? Biz de onun dediini yapmadk m?
Benim hakkmdaki soruturmalarn hepsinde ifadelerimi verdim takipsizlik aldm. Yetmedi Mansur Yava bir st mahkemeye ve Dantaya mracaat etti onlar da takipsizlii onaylamad m? Aklanmadm m?
Mansur 109 konuda soruturma geirdiini 101 tanesinden takipsizlik aldn syledi. Mansur Yava 101 tane takipsizlik alrsa bu adalet, ama Melih Gkek 21 takipsizlik kalrsa bu adalet deil. Bu nasl mantktr ya? Adalet sadece sizin iin mi var?
Her zamanki yaptnz algy gene yapmaya almsnz Melih Gkek bir gn nceden olacaklar aklad diye.
Bugnk konser operasyonunu kast eden Melih Gkek ********dir. Bunu ispat etmeyen Ali Mahir de ********dir.
Kabul m?
Akladm olay on gn sonra OSMAN GKEK tarafndan sanrm kamu ile paylalacak. Bugne kadar gndeme gelmeyen bir konu. Konu gndeme geldiinde bu laflarn sana bkk bkp yedireceim.
Konu bugne kadar gndeme gelmedi. Vatandamz ilk kez duyacak. O zaman bu laflar sana yedireceim.
Ali mahir,
Yaplan operasyon yanl m?
94 milyon TLye drt milyonluk konseri yaparsan, 41 milyon verdiin Tan Tac Ben 400.000 TL aldm, gerisinden haberim yok diyorsa hesap sorulmasn m? Bunlara cevap versene
Yer mleri