Abdullah Gül
@cbabdullahgul
Hatýrlayacaksýnýz geçtiðimiz Mayýs ayýnda Türkmenistan'ý ziyaretimde Cumhurbaþkaný Berdimuhamedov bana bir at hediye etmiþti.Seni bile hatýrlamýyorum.
Abdullah Gül
@cbabdullahgul
Hatýrlayacaksýnýz geçtiðimiz Mayýs ayýnda Türkmenistan'ý ziyaretimde Cumhurbaþkaný Berdimuhamedov bana bir at hediye etmiþti.Seni bile hatýrlamýyorum.
Haberiniz
@Haberinizcomtr
·
5s
Þehit askerimize küfür etti, istifalar geldi
Anahtar Parti Genel Baþkaný Yavuz Aðýralioðlu’nun þehit Türk askeri Esat Oktay Yýldýran’a küfür etmesinin ardýndan partisinde toplu istifalar yaþanýyor.
T24
@t24comtr
·
21d
🔴Ýmamoðlu'ndan "hukuk" çýkýþý: Benim sustuðum gün millet konuþamaz hale gelir.
Ýmamoðlu bizim süper kahramanýmýzdýr.
KULAÐI DELÝK HABER
@kulagideliklr
·
6d
Türkiye, 10 yýl önce Rusya’dan satýn aldýðý S-400 hava savunma sistemlerini geri vermeyi deðerlendiriyor. En son ÝHA skandalýndan sonra tekrar gündeme gelen bu adým, Türkiye’nin Amerikan yapýmý F-35 hayalet savaþ uçaklarýný satýn almasýnýn önünü açabilir.
Palavraya bakýnýz. Deve palavrasý.Sahani Aþireti Lideri Abdunnasýr es-Segni:
Þayet Türkiye ve Þam bize ‘hadi’ derse en az 400 bin savaþçý ile terörün karþýsýna dikiliriz.
https://www.egedesonsoz.com/yaslilar...rvivor-basmane
Yaþlýlarýn otel odalarýnda yaþam savaþý: Survivor Basmane!
Ýzmir’in oteller bölgesi olarak bilinen Basmane’de geceliði 200 TL olan otellerde yaþlýlar yaþam savaþý veriyor. Aldýklarý üç kuruþ parayý otele býrakan yaþlýlar, hayatta kalabilmek için gün boyu bedava yemek verilen yerleri arýyorlar. Parasý olan ise kent lokantalarýna gidiyor. Bazýlarýnýn ise parasý otele yetmiyor ve kaldýrým taþýný yastýk yaparak hayatta kalmaya çalýþýyorlar.‘5 BÝN TL ÝLE GEÇÝNMEYE ÇALIÞIYORUM, MEYDANDA CAMÝDE YEMEK VERÝYORLAR ÖYLE BESLENÝYORUM’
Basmane’nin dar sokaklarýnda gezerken bu otellerin bazý zamanlardaki misafiri olan 73 yaþýndaki Ahmet Güvercin ile karþýlaþtýk.
Güvercin, aldýðý düþük yaþlý maaþý ile geçinmeye çalýþtýðýný anlattý:
“Sigara, alkol kullanmýyorum. 5 bin TL ile geçinmeye çalýþýyorum. Burada arkadaþým yemek veriyor, meydanda çorba veriyorlar, camide yemek veriyorlar, böyle besleniyorum”
5 bin TL az ama ne yapalým? Kim bize fazla verecek? Var mý verecek kimse? En azýndan 7-8 bin TL olsa rahatlarým. Ekmeðimizin içine köfte katar yerdik.
Yer Ýmleri