-
Utanıyorum kızıyorum.Bu yalanda bu mantıkda bu algıda; ikiyüzlülerden.Aptalmı bunlar.

Originally Posted by
refaba
İktidarda işler arap saçına döndü zamlar ve vergiler yüzünden halk perişan,abuk sabuk beyanlarda bulunuyorlar günü kurtarmak için +delil karartma peşinde gibiler,panik halindeler,önceden belirttiğim gibi 2022 sürpriz yıl olacak,bunu hep beraber ileride göreceğiz.
Zamları kimin yaptığını açıkladı, muhabir çileden çıktı! İzleyenleri şaşkına çeviren sokak röportajı
Sokak röportajında bir vatandaşın zamlarla ilgili yaptığı açıklama izleyenleri şaşkına çevirdi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/z...ji-509886h.htm
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-

Originally Posted by
kubilayhan23
Böyle yetiştirilmişler eğitim olarak,zaten yüksek okulların eğitimleride ayaklar altında,konu eğitim,konu eğitim olunca bundan kimin faydalandığı malum.
-
29 Ocak-4 Şubat arasında, 100.000 kişi içinde il bazlı Covid-19 vaka sayısı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
refaba
Böyle yetiştirilmişler eğitim olarak,zaten yüksek okulların eğitimleride ayaklar altında,konu eğitim,konu eğitim olunca bundan kimin faydalandığı malum.
Yahu gene biride demiş Chp sex partisiymiş diye.
Ne yer ne içer bu angut akılsızlar.
52 çoçuk tecavüzü ve okadar pis işlerin döndüğü kurslar ve okullar kimin.
Diğer dinlerde bu böyle kiliselerde olanlarda artık ayyuka çıkıyor hala bunlar görmezden gelmeye iftira atmaya peşin hükümlüler.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-
TCMB : fast karekod ile işyerleri tek seferde 10bin TL ‘ye kadar islem yapabilecek .
Fast islem tutarı 21 subattan itibaren 2000 TL’den 5000 TL’ye yükseltilecek .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
rusya endeksi ( RTS ) - 4,5
VİOP - 3,7
USD 13,58
ALTIN ONS 1858 USD
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
Robotlar yine devre yakmaya gidiyor.(programlı)
Robotların gücü adına,BİSTMEN 
Yabancılara oyuncak edilen Yerli borsamız.
Yabancıların adamı borsa düzenliyicileri.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri