-
Koronavirüs Bilim Kurulu saat 16.00’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
TCMB faiz kararı saat 14:00’de açıklanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
Din İman Para olunca.
Yüksek elektrik faturalarına ısınıyor deyince.
Yıl 2022 de şehir de donarak ölen olunca.
Her şey paraya bağlanınca
Geçmişte ödemediğimiz fatura kalemleri ortaya çıkınca
Koalisyon şart artık bence
İktidar muhalefetin hiç bir şeyine olur demeyince.
Uzlaşıyı aramayınca.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
-

Originally Posted by
MedwiG
TCMB faiz kararı saat 14:00’de açıklanacak
Bakalım ekonomi cahilleri yine kendi ayaklarına sıkacak mı?
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
-
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-

Originally Posted by
MedwiG
Hüseyin Can Gökçek’in bıçakla boğazını keserek öldürdüğü Sıla Şentürk'ü 1 yıl önce kaçırdığı ortaya çıktı. Şentürk ailesinin şikayeti üzerine yakalanan Gökçek, 'Çocuğun cinsel istismarı' ve 'Çocuğun kaçırılması ve alıkonulması' suçundan tutuklandı. Şentürk ailesinin şikayetinden vazgeçmesi üzerine 1 ay cezaevinde kalan Gökçek, ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gökçek'in 10 ayrı suçtan sabıkası olduğu öğrenildi.
Allah bin türlü belalarını versin. Benim de 16 yaşında kızım var. Bunu yapandan, cayırıcı ceza vermeyenden, sebep olandan, arka çıkandan, hukuk sistemini düzenlemeyenden hepsinin burnundan fitil fitil getireceğimiz günler yakın inşallah.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri