-
Büyük şeytan (ABD) ve yanlıları (ab) Rusya' ile Ukrayna arasında kafes dövüşü yaptırıyorlar..
Türkiye Tarafsız kalmaz ise ,Tezekle başbaşa kalır..!!
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Büyük şeytan (ABD) ve yanlıları (ab) Rusya' ile Ukrayna arasında kafes dövüşü yaptırıyorlar..
Türkiye Tarafsız kalmaz ise ,Tezekle başbaşa kalır..!!
Bende tarafsızlıktan yanayım.
Tezekde zor gibi.
Hayvan varlığımız da kalmadı.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
Türkiye’yi “teröristlere arka çıkmakla” suçlayan Kadirov, açılan bu parka misilleme yapma hazırlığı içerisinde olduğunu ve bir parka terörist elebaşı Abdullah Öcalan’ın adının verilebileceğini söyledi.
Kişisel Telegram hesabından açıklamalarda bulunan Kadirov, “Açıkça Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sesleniyorum: Kararınızı verin! Ya teröristleri açıkça destekleyen bir ülke statüsü alın ya da Rusya Federasyonu ile şeffaf ve dürüst bir ilişki kurun” dedi.
-
200 bin Cecen olduruldu Ruslar tarafindan. Simdi Rusyanin yaninda Ukranya'ya saldiriyorlar. Bir de bizi tehdit ediyor.
-

Originally Posted by
666
200 bin Cecen olduruldu Ruslar tarafindan. Simdi Rusyanin yaninda Ukranya'ya saldiriyorlar. Bir de bizi tehdit ediyor.
Benim anladığım budur:

Originally Posted by
Econfin
din işi biraz sıkıntı. Çeçenler ateist Putin komutasında ortodoxları biçmeye gitti gibi bir şey. oldu mu oldu...
-

Originally Posted by
kubilayhan23
Tepeme bomba düşmesindense düşmanıma para kazandırmam soğukta kazak ilerde de rüzgar,güneş,çöp yada istememe rağmen nükleer enerji.
Maalesef yesillle karbonla ugrasirken arada kaynadi enerji konusu, gecmisten ders almadilar. Belki 30 sene sonra bagimliligi kalmaz Rusya'ya. Bu sefer de panelleri ureten Cin'e bagimli olurlar.
Bir yerde ticari iliskisi olan ulkelerin birbirine saldirmasi daha ufak ihtimalmis diyorlardi. Belki buradan kendini guvenceye almaya calisti Avrupa.
-

Originally Posted by
Econfin
Benim anladığım budur:
Dogru anlamissin. Acayip acayip isler.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-