Originally Posted by
MAHARAJ
Gýda sektöründe ürün çeþitliliðinden dolayý kerevitaþ bir adým öne çýkýyor. Ve dediðiniz gibi ucuz ve pirimsiz olmasý bu þirketi gýda sektörü hisseleri arasýnda bir adým öne çýkarýyor.
Bu kriz gýda ve enerji krizi ise düz mantýkla gýda ve enerji sektöründe en iyilerini ve en uygun kalmýþlarý seçerek kara kýþa girme niyetim vardý. Gýda ayaðýda kerevitaþ ile tamamlanmýþ oldu!
Winter is coming!
Geçen sene gelen bilançolarda hasýlat artýþýna raðmen son çeyrekte zarar yazmasýndan dolayý yatýrýmcýlarýn güvenini kaybetmiþti.
Bu sene ise Besler þirketi ile birleþerek "Wortlaný" oluþturmuþ ve güzel bilançolar açýklayarak tekrar yatýrýmcýnýn güvenini kazanmýþ.
Eðer önümüzdeki dönem bilançolarýnda sürpriz bir olumsuzluk görmez isek,ucuzluðun da verdiði gazla hissenin yerinin çok çok yukarýlar olduðunu düþünüyorum.
Nasýl odas 3.42 tarihi zirvesini kýrmasý ile þaha kalktý ise,kervt de tarihi zirvesi 8.30 un altýna inmemesi þartý ile bu bölgeyi kuvvetli destek yaparsa,yükseliþ ivmesinin hýz kazanabileceðini düþünüyorum.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri