-
STK lara takil
balik tut
bahce de sebze ek
youtube izle
yemek yap yemek ye
dedikodu yap
kave ye git pispirik oyna
hanimla tartis
boya yap
seramik yap
daha si..

Originally Posted by
Pscyokinesis
Bu arada eyt vs deniyorda bir iş meşgalesi hep lazım .
75-80 sene çalışan tanıdıklarım var birçoğu çalışıyor ama işi bıraktıktan sonra 1 yıla kalmadan hakkın rahmetine kavuşuyor genellikle
Bazısı da onları görüp çalışmaya devam ediyor .
-
Dostum 140 ile hangi sayiyi carpacagini biliyor musun..
dikkat et sonuca...

Originally Posted by
ninel_dlv
Yok 50 bucuk yaşındayım. 9000 güne 140 gün kaldı. Onu da askerlik borclanması yaparım.
-

Originally Posted by
servetbey
Dostum 140 ile hangi sayiyi carpacagini biliyor musun..
dikkat et sonuca...
214 gün için 14bin küsur birşey çıktı. Yılbaşında asgari ücret çok artarsa o da çok artar.
-
Dün itibariyle emeklilik dilekçesi verdim.. Benim ABO lar çok düşüktü , umarım Emekli ederken Genelgelerindeki ABO çarpanlarını kullanırlar...
-

Originally Posted by
heval
Dün itibariyle emeklilik dilekçesi verdim.. Benim ABO lar çok düşüktü , umarım Emekli ederken Genelgelerindeki ABO çarpanlarını kullanırlar...

Bu gün itibariyle benim süreç sonlandı.. Ekim den itibaren artık resmen emekliyim
-
Hayırlı olsun, 4 ay sonra bende oluyorum kısmetse.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Hayırlı olsun, alacağınız maaş tutarı belli oldu mu? Aşağıdaki sitede verilen rakam ile uyumlu mu? Site doğru hesaplıyor mu onu merak ediyorum da.
https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/

Originally Posted by
heval
Bu gün itibariyle benim süreç sonlandı.. Ekim den itibaren artık resmen emekliyim

-

Originally Posted by
D R A G O N
Hayırlı olsun, alacağınız maaş tutarı belli oldu mu? Aşağıdaki sitede verilen rakam ile uyumlu mu? Site doğru hesaplıyor mu onu merak ediyorum da.
https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/
Küçük oynama olsa da yaklaşık rakam oluyor...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri