Oomsu nun eyt talebi reddedildi edilmiþ.
Neden diye sordum tahhahuk fazlasý yani fazla prim ödenmiþ. 30gunden fazla imis 45 gün.prim cakisma si.
Öyle olan 3 ayi silmiþ ssk.mahsuplas dedim ole bisi yokmuþ.askerlikten 3ay borçlanarak emeklj olursun demiþler
Üzüldüm..adam falz prim yatýrýldýðý halde gün ve ayýný silmiþler ne acaib yasalar var yaw..
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Nasýl ben anlamadým? Þimdi benim de fazla günlerim var,bir firmada sgklý iken ayný ay içinde farklý bir firmadan daha ssk primi yattý.360 günken 375 gün prim ödenen yýlým var,þimdi bu fazlalýk 15 günü mü kesecekler,yoksa iki firmadan ayný ay prim ödenen o ayý komple mi silecekler?
Hizmet dokumune ay olarak iyi kontrol edin tüm yýllarý...
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Fazlam var ama sýnýrda olur ay silinirse,mesela ayný ay içinde 30 gün bir firmada,5 gün farklý bir firmada sgklý çalýþtýðým ay var.Þimdi o ay komple silinecek mi ?Bu kadar saçma bir þey olamaz.
Þimdi baktým mesela 2016 yýlý 9 cu ayda 30 gün çalýþtýðým yerde sgk ödenmiþ,farklý bir firmada da ayný ay içinde 2 gün ödenmiþ.Böyle çakýþan tam 10 ay var yani 300 gün silinmesi demek.Ayda 30 gün ayný firmada çalýþmam var 2 gün farklý firmada çakýþan günü silmeleri gerekiyor mantýk o 30 güne ne olacak dedirtiyor.3 marttan beri bekliyorum yani bir cevap gelse ona göre aksiyon alýrdýk.Ona kýzýyorum ben size bir sözüm yok.
Yer Ýmleri