-
Atilla yeşilada 10,20 üstü RTE için üst sınır demişti. Eğer faiz indirimi olursa başkan gidebilir. Yerine de Ersin Ozince gelir. Ardında da Kavala serbest bırakılır. Ama yakın zamanda kabine revizyonu var Adalet bakanı gidici soylunun yeri değişir. Başka kimler gelir gider
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Bu hafta sonu bu ihtimal gerçekleşebilir.
Yok abim imkansız. Rüyamda bile görsem inanmam. Artık vade sonuna kadar beklerim. Ülkenin batmasından sa ben batıyım. Zaten batmışım başkalarıda batmasın.
-
Kabusun bitmesine Son 245 sayfa kalmış 
Yeni başlığı açmaya kim gönüllü. Bence seçim yapalım oylama ile seçelim
-
3 yıldır aynı hikayeler..
10.2 neden sınır?

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Atilla yeşilada 10,20 üstü RTE için üst sınır demişti. Eğer faiz indirimi olursa başkan gidebilir. Yerine de Ersin Ozince gelir. Ardında da Kavala serbest bırakılır. Ama yakın zamanda kabine revizyonu var Adalet bakanı gidici soylunun yeri değişir. Başka kimler gelir gider
-

Originally Posted by
Jackkkkk
10.2 neden sınır?
Birkac ay önce 8.50 sınır diyordu..
-

Originally Posted by
Jackkkkk
10.2 neden sınır?
Abi bu şartlarda üretim ticaret imalat herşey etkilenir. Şişecam parayı peşin alıyor 10 gün sonra mali gönderiyor. İnşaatta peşin para çalışmaz, çiftçi gübreyi harmana vadeli alırdı bu durumda dolari kaçtan hesaplayacak ve vade farkıyla muhtemelen gübre atmayacak bu da %50 rekolte düşüklüğü demektir. Kısacası ihracata dayalı olmayan üretim ticaret te asgari ücret zammıni da hesaba katarsak işten çıkarma küçülme ücretsiz izin gündeme gelir.
-
U100_eur_günlük

Önemli sayılabilecek bir dirence çarptı....
-
evet seçimi yaptık yine her zamanki gibi ben kazandım 

Originally Posted by
baba_baskan
Kabusun bitmesine Son 245 sayfa kalmış

Yeni başlığı açmaya kim gönüllü. Bence seçim yapalım oylama ile seçelim

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-