-
Akşam baba başganıma söz verdiydim şort tarafına geçebilürüm deye
Siftahımızı yapalım bari
1886 dan salladık jetonumuzu, hayırlı uğurlu olsun
-

Originally Posted by
tospa
Mehmet Abim saygılar bizden. Hastalık yahu arada bakmadan edemiyor insan

sağlığın sıhhatin inşaallah iyi olsun da
bende iş yeri değişikliğiyle 24 saat çalışıp 72 saat boş tayım ama internet eve bağlatmadım hanımdan zopa yememek için bazen bacanağın bürodan efkarımızı dağıtıyorum diyelim
-
söylenecek söz bulamıyorum bu zatı muhterem için
-

Originally Posted by
Calibra
aman megastar tarkan abi biz sabit kalır veya yükselir herhal diyoz sen düşürücen
halihazırda fiyatlanmış olan beklenti indirim olacağı yönünde, o yüzden yarın pas geçerse kur ve borsa için pozitif olur
bakanın dünkü konuşması -yani merkez bankasına çağrı yapması- pas geçme ihtimalini güçlendirdi.. zaten merkez de son açıklamasında indirim için sınırlı bi yer kaldığını söylemişti.. son indirimlerin yansımalarını izliyoruz deyip pas geçebilir.. kur biraz sakinlerse, aralık-ocak yapar indirimleri
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Akşam baba başganıma söz verdiydim şort tarafına geçebilürüm deye
Siftahımızı yapalım bari
1886 dan salladık jetonumuzu, hayırlı uğurlu olsun

Yonca kafasını aşağı çevirmediği sürece şorttan yine dayak yersin bunu bir yere yaz.
bulutta herşey nettir.
dün kırmızı ikende yazdık yeşilkende , tepe vs demedik bozkurt günün rengine göre burada yazan çok .
-
-
Arkadaşlar bir şey soracağım
Hisselerde belli oranın üstünde hisse alınca
KAP'a bildirmek lazım
aynı hissenin vadelisinde aynı durum olursa
Bildirim gerekiyor mu
-

Originally Posted by
KaraKemal
halihazırda fiyatlanmış olan beklenti indirim olacağı yönünde, o yüzden yarın pas geçerse kur ve borsa için pozitif olur
bakanın dünkü konuşması -yani merkez bankasına çağrı yapması- pas geçme ihtimalini güçlendirdi.. zaten merkez de son açıklamasında indirim için sınırlı bi yer kaldığını söylemişti.. son indirimlerin yansımalarını izliyoruz deyip pas geçebilir.. kur biraz sakinlerse, aralık-ocak yapar indirimleri
Ekim ayında da sabit bırakır..
0.5 yada 1 max yapar derken haşırt 2 puan geçirdi..
Ben bir indirim daha bekliyorum açıkcası..
Sabit bırakması TL ciler için iyi olur tabi dee..
Çok zor bence..
1 puan Hatta 2 puan için de istekliler aslında..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri