-

Originally Posted by
cokısacı
Lütfü elvan alkışlamamıştı reisi
bu gece hiç bi şey olmaz piyasada bunu olumlu algılar..ptesi coşkuya devam senaryom bu şekilde
-

Originally Posted by
meyus
bu gece hiç bi şey olmaz piyasada bunu olumlu algılar..ptesi coşkuya devam senaryom bu şekilde
Gece yarısında Ankara’da ne olacak?: Bitmedi, devamı gelecek! |
https://www.youtube.com/watch?v=SaYiH_54zwA
-

Originally Posted by
meyus
Longlar hayırlı olsun o zaman
-
Gece seansı kanlı geçiyor. Long kalanları biçti iblis
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
keremalkm
Gece seansı kanlı geçiyor. Long kalanları biçti iblis
SM-A315F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
korkutuyor haftaya pisti yukarı alacak herhal iyice kafama yattı bu iş
-
durmuş zaten duyumum yok sadece hissediyorum bi şeyler olacak dedi.. onu bende hissediyorum iliklerime kadar lakin bide gerçekler var
-
-
okuduğum yazılarda genelde herkes aynı şeyi söylüyor...akp'nin stratejisi yüksek kur-düşük faiz ve buna bağlı daralan taleple fiyatların ve buna bağlı olarak enflasyonun düşmesi...
yüsek kurla dış ticaret açığını kapatacak tabii bu arada yabancılar pul olmuş şirketlere çökecek, düşük faizle güya yatırımlar artacak bu arada yükselen kurdan dolayı halkın alım gücü düşeceği için iç talep azalacak ve fiyatlar düşecek (Marshall Talep Dinamik Şartı) buna bağlı olarak enflasyon düşecek...
eğer gerçekten böyle bir mantıkla gidiyorlarsa bunun bedelini halk öder yahu...bana hiç mantıklı gelmiyor...yani oy istediğin halkı perişan etmek bilemiyorum...tuhaf eğer gerçekten böyleyse gidişat...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri