Zamansizliktan bulamadýðýmýz aylardýr sürünen iþlerin hepsini tamamlandýðýný yaþayarak goruceksiniz.
Zamansizliktan bulamadýðýmýz aylardýr sürünen iþlerin hepsini tamamlandýðýný yaþayarak goruceksiniz.
Çok basit bir hesaplama. Bir dizi izlemek en minimum 1 saat. Veya You... Bir video izlemek en az 1 saat.
Hop bir saatiniz cepte.
Tel kapamasaydiniz bir programa takilacaktiniz. Gruplardaki yazýþmalara cevap vermek biraz laklak yapýyým derken vaktin nasýl geçtiðini anlamadýnýz. Yine minumum 1 saat oda size kaldý.
Son düzenleme : baba_baskan; 28-05-2022 saat: 01:09.
Büyük matketlere alýþveriþe gitmek için hazýrlandý iz. Arabanýza bindiniz optaparka. Hadi madem dýþarý çýktýk yemektemi yesek veya kahvemi içsek. Hazýr cikmisiz. Derkenomrunuzden kaybolan 3-4 saat daha.
Markalar seni esir aldý. Mahalle bakkalini unuttun. Unutmaki zorda kaldýðýnda sana mahalle bakkalin defter açar. 3 harfliler veya diðer süpermarketler o imkaný sunmaz.
Kaybettiklerin den sen sorumlusun bir baþkasý deðil. Bizler esiri olduk rahatligin tembelliðin. Gözlerimiz boyandý. Sýnavýmýz çok aðýr. Kaybetmeye mahkum olduk.
Kendim yazdým kendim dinledim.
Size aptalca salakça gelen bu yazilarin degerini kaybettiðiniz de anlayacaksiniz.
Geçmiþiniz geri gelmeyecek. Kaybettiðin Zamaný geri getiremiyceksin.
Hayýr li geceler.
Sn baba_baþkan selam
Son yazdýklarýnýzý okudum. Ýçinizi dökmüþsünüz ve iyi de yapmýþsýnýz.
Bende fikirlerimi söylemek istiyorum..
Yukarýda sýraladýklarýnýzýn hemen hepsini yapýyorum.. Zaman kaybý dediklerinizi yani. Sizin bakýþ açýnýzda sanki hemen herþey zaman kaybýna giriyor gibi. Önemli olan zamana deðer katmak diye düþünüyorum.
Ailenle dýþarýda ya da evinde beraber vakit geçirmek muhteþem..Güzel bir dizi izlemek.. Muhteþem.. Çünkü dizi de olsalar ufkumuzu geliþtiriyorlar. Ya da eðlendiriyorlar. Kafa daðýtýyoruz birkaç saat..
Evine sipariþ vermek güzel. Çünkü evine alýþveriþte birþeyler taþýmak çok zor ve bu sürekli olan birþey. Bitmiyor hiç ve bize kolaylýk sunmuþlar neden deðerlendirmeyelim?
Marka giyinmekte güzel çünkü gerçekten kaliteli oluyorlar. Ýmkan varsa bu da neden olmasýn?
Zevki kendimize çok görmemeliyiz. Hayat herþeyi ile güzel. Ölçülü yaþamak, çiçeklerden bal almak lazým.
Üretmek konusunda mesela. Þu dünyada bir iþin ucundan tutan her insan üretiyordur benceTembel insanlarda muhakkak vardýr. Çoðunluðumuz çalýþýyor.. Emek harcýyor.. Ýþini layýkýyla yapýyor..
Velhasýl kelam herþey güzel
Sevgiler![]()
Yer Ýmleri