Teþekkür ederim. Bu piyasada artmasý normal, bakalým açýkçýlarý cezalandýracaklar mý, ama THY pek keyifli deðil gibi bu gün. Bakalým gün sonu ne getirecek. Ýlgimi çeken dolara baðýmlý denilen SISE de açýklarýn çok düþük olmasý.
dýþsal etkenlerle düþmesine birþey demiyorum ama thy tüm zamanlarýn en büyük bilanco karýný açýklayacak gibi duruyor. kabin memuru arkadaþlarla konuþtuðumda uçaklarýn tüm noktalara nerdeyse full uçtuðunu söylüyorlar. bu datayý büyükler muhakaka daha yerinden temin ediyordur.3. çeyrek aöýklanana kadar yukarý bu sene bir temettü süprizi de bekliyorum. ytd
51 üstü kapanýþ gelirse kanal içi düþeni kýrmýþ olacak. Zaten alt kanal sýkýþmasý yaþýyor. Genel bir olumsuzluk olmazsa ya bugün ya yarýn yukarý tepki devam edecektir. YTD.
Shortçular 42’lerden de 42 ile 38 arasý bastýrdýlar. Trend yukarý olunca Longcular 50’lere kadar getirdiler. Þimdi de shortçular 53 ile 49 arasý bastýrýyorlar. Marj genelde aþaðý yukarý 4 lira gibi.
Grafiksel olarak onumuzdeki 3 gun içinde sýkýþma fena olacak. Ben yukarý kýrmasýný bekliyorum. Yukarý kirarsa en az %5 Yukarý atar düþüncesindeyim. Sonrasinda yolcu verileri ve bilanço tahminleri ile biraz daha tekrardan artar düþüncesindeyim. Hisse þuan piyasada en iyi kâr yazacak sektör bence. Bakalým nasýl olacak. Keyifle izliyorum. Anlýk olaylara takýlmýyorum
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr, bol kazançlar
Yer Ýmleri