Her sene bir miktar insanin k turizmi iin geldii Dorudur hocam. Katiliyorum.
Ancak bu k hatr saylr baya insan gelebilir. Geen senelerde kn gelen insan saysnin stne belki 2-3 milyon daha ekleme yapabilirler. 450 milyonluk Avrupali insandan k aylarini gecirmek iin bu seneye zel olarak eksradan 2-3 milyon gelir diye dnyorum. Bu tm otellerin ak olmas gibi birey demek olur bence.
Bunlar olursa;
Hem Rusya tarafndan k turizmi iin gelen otahminolacaklarimiz 750 bin diyelim
Her sene gelen bir miktar Avrupal 500 bin olsun diyelim
Dogalgaz krizi yznden 2 milyon Avrupal geleceini dnelim (k boyu)
Yani nerden bakarsak bakalm 3 milyona yakn bir insan dardan gelip Turkiye de k aylarn geirebilir.
Bu rakam bence ok iyi bir rakam
Dahas Katar kupas var birde, personel artrlacak,
Zaten u yeni bilano tahminleri gelseydi ve azmz kalsa diye bekliyorum imdiden. Tahminler geldike hisse kendisini yukar itmeye alacak. nk gelecek Bilano sper bilano olacak ve tarihi rekorunu ilan edecek. Hissede kendini yukarlarda bulacaktir yaknda. Merakla ve merakla bekliyorum 1 ay sonrasnn ne olacan
Ekim e birey kalmad. Ekim bandaki uzman tahminleri bu hissede iyi coku yaratabilir.
Neyse fazla sylemiyim hocam.
Olumlu ok iyi etkenler var bu hissede
Bunun gibi byyen hisse bulmak ta zor.
Zaten gerek deerinin altinda ucuz
Byme hisseleri yabancinin da favori hisseleridir her zaman
Yani yeni coku balar yaknda
Tavsiye iermez kendi dncem dr
https://twitter.com/tk_tr/status/156...Z9Lh2sIX-RROyA
Qatar ii hayrl olsun diyelim mi?![]()
Sampiyonlar ligi sponsorlugu ya da Qatar dunya kupasi ile ilgili. Bana ilki daha olasi geliyor
bu sene temett demesi ok muhtemel. ahmet bolat prim damnda yatrmclarmza da vereceiz gibi bir ifade de bulunuyor ki benim seneye beklentim hem bedelsiz hem temett. benzerini 2012 de yapmt sanrm.
ytd
Yer mleri