jp morganýn aþagýdaki dediði þeyler olmazsa thy orta vade guzel olabilir ama borsada hersey olabilir yani expect unexpected e inananlardaným.ytd
JPMorgan: something worse than a recession could be coming
jp morganýn aþagýdaki dediði þeyler olmazsa thy orta vade guzel olabilir ama borsada hersey olabilir yani expect unexpected e inananlardaným.ytd
JPMorgan: something worse than a recession could be coming
Türk silahlý kuvvetleri edirne'ye yaklaþýk 300 silahlý araç gönderiyor. Bu Yunanistan meselesi en çok Türk hava yollarýný etkiler diye düþünüyorum. Sizlerin fikirleri nelerdir,?
Þahsen karþý olmasam da sürekli prim bonus sponsorluk vb. nakit çýkýþý yaratan þeyler özellikle yabancý fon ve yatýrýmcýlarým hiç sevmediði þeyler. Baskýnýn bir deðer sebebinin bu olduðunu düþünüyorum. Özellikle bir süre þu bonus prim vb.konusunun kapatýlmasý lazým.
Herþeye zam geliyor. Herþeyin fiyati artýyor. Dolayýsýyla þirketler yýl sonunda enflasyon oranýnda deðerleme yapacaktýr muhtemelen. Dolayýsýyla yýl sonunda bilançoda güzel degerleme ile karþýlaþabiliriz diye düþünüyorum.
Tombulu 50’lerde oyalamýþlardý. Tekrar buralarda ne kadar oyalanýr bilemem. P/D deðeri, F/K sý zaten ucuz bilançodan sonra daha da ucuzlayacak olmasýndan dolayý bekliyoruz. Ýnþallah sonu güzel olur.
Yer Ýmleri