4.çeyrek bilançoyu ellerinden geldiði kadar iyi çýkartmaya çalýþacaklardýr diye düþünüyorum yatýrým tavsiyesi deðildir.
4.çeyrek bilançoyu ellerinden geldiði kadar iyi çýkartmaya çalýþacaklardýr diye düþünüyorum yatýrým tavsiyesi deðildir.
kargo þirketi olarak ayrý firma kurma sebebi olarak
yolcu taþýmacýlýðý ile kargo taþýmacýlýðýný farklý olduðu vurgulanmýþ.
Kargo taþýmacýlýðýnda daha esnek ve hýzlý karar olmanýn (proaktif) gerekli oldu
vurgulanmýþ. Ayrýca Thy Özsermayesinin Deðiþmeyeceði yazýlmakta.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Bölünme Nedeniyle Ayrýlacak Mal Varlýðýný Devralacak Þirket Ýçin Borsa‘da Ýþlem Görme Baþvurusu Yapýlacak mý?
Hayýr diyor...
Bence alt bir þirket yapacaklar. Istirak demek tumuyle yine THY nin çatýsý altýnda olacak demek istiyor diye anladým ben.
Amaç kargo þirketi kurarak daha aktif ve hýzlý kararlar alýp kargoculukta ki iþleri çoðaltmak ve kâr marjini artirmak için bence
Borsada iþlem görmeyecekse yine de sorun yok bence. Iþlem görseydi halka açýlýrdý ve kasaya biraz daha para girerdi.
THY nin ozsermayesi deðiþmeyecek demiþsiniz. Bu demektir ki THY ana þirket, kargo þirketi ise onun çatýsý altýnda küçük sirketlerinden biri olacak ve tum gelir gideri THY bilançosuna aktarýlacak demektir.
Bence guzel bir açýklama. Herkesin kafasýndaki sorulara açýklýk getirmek için açýklamýþlar bence.
Yeni kurulacak kargo þirketi tamamen THY nin alt þirketi olacak demek istemiþ. Benim anladýðým bu.
Yeni kargo þirketi ile kargo taþýmacýlýðýna ait yeni uçak alýmlarýnýn artacaðýný düþünüyorum ben.
Yani yatýrým artacak gibi bu alanda.
Hayýrlý olsun THY yatýrýmcýlarýna.
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr
16 TL YE KIRMIZIYA PULLBACK ÝÇÝN GELSE DAHA SAÐLIKLI OLACAKTIR
![]()
UZUNCULAR ÝÇÝN
![]()
Sayýn Denizkiraz42 sizlerin grafikle benim hesap oldukça uymakta
THY 12.50 sonra hareketlendi.
Benim hesabýma göre
1. kademe 12,50 * 1.33 = 16,62
2. kademe 12.50 * 1.50 = 18,75