daðýlým #THYAO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...12091727398850
daðýlým #THYAO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...12091727398850
Tavanda
Hayýrlý olsun.
3 yýldýr sabýrla bekledim inat edip satmadým
Borsa nýn iki açýkçý sý çakallarýn barýnaðý info ve A1 tavana verince BOFA ve YKB robotlarý düþüþü hýzlandýrdýlar.. Diðer bacakta ise Tacirler Pegasus da 103.50 ortalama ile 200 bin lot mal sattý. Bir ara pegasus da 109 larý gördük. Tacirler herhalde kalpten girmiþtir..Tabii borsa kredili alýmda açýkçýsýda olacaktýr ancak seans bitimine 5 dakika kala tavana mal veröek için tam bir kumarbaz ruhuna sahip olmak gerekir.. Ne yaparlarsa yapsýnlar THY 2022 dede borsanýn lokomotifi olacaktýr..
Eðleniyor muyuz gençler. Burada 11 12 li rakamlarda THY alýn bedava dediðimde hiç biriniz yoktunuz. Burada olanlarda sadece siyasi ideolojik paylaþýmlar yapýyordu. Þimdi hiç birisi yok. THY batýyor imam hatipliler yüzünden, THY bitiyor hükümet yüzünden, bu ülkeden adma olmaz, bu þirket batar, para yatýran biter diyen tipleri ibretle hatýrlatýrým.
Düþükten mallanan siyasi ideolojik takýlmayan gerçekten yatýrým yapan herkesi tebrik ederim ve hayýrlý bol kazançlar dilerim
ideolojik olarak takýlmadým ve dediðiniz fiyatlar kendime göre yüklüce mallandým ama bu yönetimi iyi bulduðumdan deðil. THY nin hisse deðeri bana göre buralar deðil, çok baþarýsýz bir yönetimle ancak bu kadar düþük kalabilirdi.
Yani THY nin 4,9 usd lerden 1,2 usd lere kadar düþmüþ, ayrýca ekim ayýndaki 1,6 usd deðerini daha yeni yakalayabilmiþ olmasý, tüm bu yanlýþ hareketleri unutturmasý lazým mý diyorsunuz. Devletin dahil olduðu bir iþe (din ile ilgili bir fonksiyon gerekmiyor ise ) sadece din eðitimi almýþ olduðu için kiþilerin kayýrmacýlýk adýna liyakatsiz dahi olsa alýnmasý insanlýða sýðmaz. Bu þekilde insan sevgisinden yoksun, kayýrmacý ve yozlaþmýþ politikalar ile ülkenin geldiði yer maalesef hiç iç açýcý deðil. Saða sola bedava biletler daðýtýldýðý, siyasi nedenler ile sponsorluklar yapýldýðý geçen çýkmýþtý gazetelerde yalanlayan da olmadý. Ayrýca sýrf siyasi nedenlerle birilerinin okullarý için çok alakasýz yerlere hatlar açýldýðýnýda bilmeyen yok. Yani bu ülkede eðitimli, tecrübeli, dürüst kayýrmacýlýk yapmayacak çok vatan evladý var bu görevleri ifa edecek, onlardan gelir birileri THY daha fazla iþ yapar, daha fazla yatýrým yapar, daha fazla kar yapar, gül gibi olur merak etmeyin.
Son düzenleme : veysel karani; 09-12-2021 saat: 21:46.
Ýþini yapmayan hangi okul mezunuysa dedosun gitsin. Ya dediðimi anlamadýn yada anlamak istemiyorsun. Saplantýlý tipler vardý burada hatta yorumlarý sildi burdaki yöneticiler. Ama ne zaman ben cevap verdikten sonra. Düz mantýk kuruyorum para kaybedince imam hatiplere hükðmete saranlar þimdi övecekler mi. Yada fen liseli biri þirketi batýrýnca bütün fen liselilere sövecekler mi.
Liyaktsizlik yapan adam Kayýran kimseyi savunmam ama olay saplantýlý tipler. 2001 de bankalarýn içi boþaltýldý bu çýðýrtkan tiplerin ideolojisine sahip kiþilerce. Þimdi bedava bilet diyenlere sorsan o admalarda þimdiki hükümet imam hatipliler der.
Benim takýldýðým yer burasý. Bolca hatýrlatmak lazým bu tipleri. Ben takýlmam ama bu cahil tipler yüzünden on numara THY hissesi tam en ucuzken almadý muhtemelen bir çok kiþi.
Adam az ideoljþ kasýyor herkes üstad zannediyor ve en alýnmasý gereken yerde bu güzelim hisseyi almýyor ;)
Yer Ýmleri