a1 capital varya son 1 yýlýn acýsýný çýarkýyorum bugün, ulan zararýna o açýklarý eþþek gibi kapatacaksýn kitapsýz ciðerime böbreðime kadar koydum bugün ortaya ulan a1 intikamýmý alýcam o kadar üttün bu tahtada beni bugün benim günüm ulan.
a1 capital varya son 1 yýlýn acýsýný çýarkýyorum bugün, ulan zararýna o açýklarý eþþek gibi kapatacaksýn kitapsýz ciðerime böbreðime kadar koydum bugün ortaya ulan a1 intikamýmý alýcam o kadar üttün bu tahtada beni bugün benim günüm ulan.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Klm ve Lufthansa uçuyor, Amerikan havacýlar açýlýþ öncesi hafif yükseliþ yaptý.
Who, baby, Who Will Save The World?
Ýsveç seyahat kýsýtlamalarýný tamamen kaldýrdý.
Amerikan havacýlar bugün de fýþkýrýrsa 30.x yakýndýr.
TURKUSH CARGO
Kýtalarý çevreleyen geniþ uçuþ aðýný, Türkiye’nin eþsiz coðrafi avantajýyla birleþtirerek baþarý çýtasýný her geçen gün yükselten Turkish Cargo, hava kargo taþýma faaliyetlerinin tamamýný Mega Kargo Tesisi SMARTIST’te birleþtirdi.
Ýstanbul Havalimaný’nýn Nisan 2019 tarihinde hizmete açýlmasýyla birlikte yolcu seferleri üzerinden gerçekleþtirdiði kargo faaliyetlerini buraya taþýyan Turkish Cargo, kargo uçaðý operasyonlarýný ise Atatürk Havalimaný’nda sürdürmekteydi.
Hava kargo markasý, altyapýsýnýn tamamýyla hazýr hale gelmesiyle birlikte, kargo uçaðý faaliyetlerini de 72 saat süren geçiþ operasyonuyla Ýstanbul havalimaný’ndaki Mega Kargo Tesisine taþýdý. Bu büyük taþýnmayla Atatürk Havalimaný’na veda eden Turkish Cargo, bundan sonraki tüm operasyonel süreçlerini hava kargo lojistiðinin yeni merkezi SMARTIST’ten yürütecek.
Turhan Özen: “Yeni yuvamýz SMARTIST ile geleceðe hiç olmadýðý kadar hazýrýz”
Türk Hava Yollarý Genel Müdür (Kargo) Yardýmcýsý Turhan Özen, SMARTIST’in tam kapasite operasyon baþlangýcý ile ilgili olarak; “Geçtiðimiz 3 yýl boyunca her iki hub’ýmýzda da çok ciddi bir operasyon yürüttük. Atatürk Havalimaný’nda kargo uçaklarýmýzýn, Ýstanbul Havalimaný’nda ise yolcu uçaklarýmýz ve paxfre* kapasitesini kullandýk. Kargo uçaklarýmýzla 23 bin, paxfre olarak ise 6 bin olmak üzere yaklaþýk 30 bin sefer gerçekleþtirdik ve 2,5 milyon tonu Atatürk Havalimaný’ndan, 1,8 milyon tonu ise Ýstanbul Havalimaný’ndan olmak üzere 4 milyon tondan fazla hava kargo yükü taþýdýk.
Þimdi ise hizmet kalitemizden ödün vermeksizin “dual hub” olarak baþarýyla sürdürdüðümüz hava kargo faaliyetlerimizi, Ýstanbul Havalimaný’nda tek bir çatý altýnda birleþtiriyoruz. Türkiye’nin hava kargo köprüsü Turkish Cargo olarak, bütün süreçleri otonom ve robotik sistemlerle donatýlmýþ yeni yuvamýz SMARTIST ile geleceðe hiç olmadýðý kadar hazýrýz.” ifadelerini kullandý.
Dünya lojistiðinin yeni merkezi olacak
Ýstanbul Havalimaný’nda tek çatý altýnda en büyük endüstriyel bina olacak þekilde tasarlanan SMARTIST, tüm fazlarý tamamlandýðýnda 340.000 metrekarelik alanda yýllýk 4 milyon tonluk bir kapasiteye ulaþmýþ olacak. Artýrýlmýþ Gerçeklik, Otomatik Depolama Sistemleri, Robotik Süreç Otomasyonu ve Ýnsansýz Kara Araçlarý gibi akýllý teknolojiler ile donatýlan tesis, operasyonel hýz ve kalite noktasýnda Turkish Cargo’nun benzersiz hizmet kalitesini çok daha ileriye taþýyacak. Bu mega tesis ayný zamanda Ýstanbul'un kýtalara yayýlmýþ konumunun da altýný çizecek ve Doðu ile Batý arasýndaki ticaret için mükemmel bir geçiþ kapýsý olacak. Böylece dünyadaki hava kargo trafiðinin büyük kýsmý Ýstanbul Havalimaný’ndaki yeni hub’a çekilerek, Ýstanbul’un dünyanýn lojistik merkezine dönüþmesi saðlanacak.
80 Farklý tipte 4125 ekipman taþýndý
Turkish Cargo, TGS ve taþýyýcý firma üst düzey yöneticilerinin Atatürk Havalimaný’nda kurulan Geçiþ Yönetim Merkezi’nden anlýk olarak takip ettiði nihai geçiþ operasyonu kapsamýnda, 50 TIR ile 160 sefer gerçekleþtirildi. TIR’larýn Türkiye – Yeni Zelanda arasýndaki mesafeye denk gelen yaklaþýk 16 bin kilometre yol kat ettiði operasyonda, TGS ve Turkish Cargo’ya ait 80 farklý tipte 4125 ekipman Atatürk Havalimaný’ndan Ýstanbul Havalimaný’na taþýndý.
Atatürk Havalimaný’na veda uçuþu gerçekleþti
Türkiye’nin bayrak taþýyýcýsý Türk Hava Yollarý’na 89 yýl boyunca ev sahipliði yapan Atatürk Havalimaný’ndan son kez havalanan Turkish Cargo uçaklarý, yurtdýþý rotasýný tamamladýktan sonra Ýstanbul Havalimaný’na indi. Taþýnma sonrasý Turkish Cargo, Airbus 330F uçaðýyla gerçekleþtirdiði TK6455 numaralý ISL-KRT (Atatürk Havalimaný – Hartum, Sudan) seferiyle Atatürk Havalimaný’na veda etti.
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
http://www.foreks.com
http://www.metalsmarket.net
https://www.montelnews.com/tr
http://twitter.com/ForeksTurkey
Y.T.DEGÝLDÝR
29,07 TL den bofa beylerde gelmiþler tahtamýza alýþ tarafýna buyrun efenim buyrunnnnnnnn yancýnýz a1 capitali *** gibi býraktýnýz açýkta efenim seviyoruz sizi bofa beyyy.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri