Bakalým bilançoya kadar nerelere gelecek hisse fiyati. Iyi geleceðini saðýr sultan bile duydu artýk.
Asagidaki medya haberi de hisseye bakalým ne kadar etki yapacak bunuda merak ediyorum. Ama ben Olumlu etki yapacaðýný düþünüyorum. Ne kadar etkili olacaðý önemli gibi
Türk Hava Yollarý (THY) Yönetim Kurulu ve Ýcra Komitesi Baþkaný Prof. Dr. Ahmet Bolat, sosyal medya hesabýndan yaptýðý açýklamada þirket içerisindeki atamalar, personel alýmý ve gelecek planlarýna iliþkin deðerlendirmelerde bulundu.
Bolat’ýn yaptýðý açýklama þöyle:
Deðerli arkadaþlar, öncelikle hepinize güzel bir hafta diliyorum. Dün açýklanan kargo rakamlarýmýzdan sonra yolcu tarafýnda da rekorlar kýrmaya devam ediyoruz: 31 Temmuz 2022 Pazar günü 1.546 seferde, %88 doluluk oraný ile 272.275 misafirimizi taþýdýk. MaþAllah.
Hem yolcu hem de kargoda elde ettiðimiz bu baþarýlý performansa katkýsý olan tüm çalýþanlarýmýza teþekkür ediyorum.
Hisse deðerini ikiye katlamak için konuþacaðýz”
Önümüzdeki hafta yatýrýmcýlarýmýzla görüþmelerimiz var, 2022 finansal beklentilerimizi kendileriyle paylaþacaðým. Ana iþ planýna odaklanmýþ, çalýþanlarýyla ve iþ ortaklarýyla kenetlenmiþ, tüm zamanýný ve tecrübesini daha güçlü ve sürdürebilir bir Türk Hava Yollarý için adayan yönetimiyle, hisse deðerini ikiye katlamak için gerekenleri konuþacaðýz.
Deðerleriyle bizi besleyen ve daha iyi olma azmi veren ülkemizi daha fazla istihdam ve daha fazla ihracatla gururlandýrmaya devam edeceðiz.
Medya haberi guzel þeyler söyleyeneceði izlenimi veriyor þimdiden bence
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri