Nakit ve benzerleri toplamda 58 milyar TL iken þirketin piyasa deðeri 85 milyar tl. 3. Çeyrek kâr ile belki þu anki piyasa deðeri kadar nakiti olacak 🤔
thy nin karýnýn 2.5 milyarlýk kýsmý petrolu hedge etti diye, umarým petrol düþmez, düþerse de umarým hedge'i kapatmayý unutmazlar.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
THY/Bolat: THY hisseleri bana göre deðerinin çok altýnda seyrediyor - Dünya
Dünya gazetesinde yayýnlanan habere göre; THY Yönetim Kurulu ve Ýcra Komitesi Baþkaný Prof. Ahmet Bolat þu açýklamalarý yaptý:
- Ýstanbul Havalimaný'ndaki yatýrýmlar da dahil THY'nin maddi duran varlýklarý 15 milyar dolar civarýnda bulunuyor.
- THY hisseleri bana göre deðerinin çok altýnda seyrediyor, iþlem görüyor. Bana göre THY hissesinin minimum 6 dolar olmasý gerekiyor.
- THY'nin elde ettiði baþarýlý sonuçlar ortada. Yani, hisse fiyatý bu performansý yansýtmýyor. Önümüzdeki dönemde yabancý yatýrýmcýlara THY'nin performansýný daha iyi anlatmak için road show'a çýkacaðýz.
THY'nin mali iþlerden sorumlu Genel Müdür Yardýmcýsý Doç. Murat Þeker, ise þu açýklamayý yaptý:
- THY hisselerinde yabancý yatýrýmcý payý yüzde 40'larda iken yüzde 20'lere indi. Uzun vadeli yabancý yatýrýmcýlarýn bizi dinledikten sonra yeniden THY hissesine yöneleceðine inanýyoruz.
Sayýn Bolat THY ye 6 dolar hisse fiatý biçmiþ..Ne diyelim Bence biraz mütevazi davranmýþ..
Yer Ýmleri