-
Prospektif karları bölüyorum çarpıyorum hesaplıyorum THY 100 liranın altında bedava sonucunu buluyorum.
Savaş, hastalık, yaptırım & ambargo gibi olağanüstü durumlar olmadığı sürece THY’nin yolu belli. Şu an BİST in en kıymetli şirketi. Halen yeterince değeri bilinmiyor
En mantıklı değerleme raporunu Ak yatırım yazmış. 70-80 fiyat biçen kurumlar olmuş, hayret ediyorum.
-

Originally Posted by
tidebringer
Prospektif karları bölüyorum çarpıyorum hesaplıyorum THY 100 liranın altında bedava sonucunu buluyorum.
Savaş, hastalık, yaptırım & ambargo gibi olağanüstü durumlar olmadığı sürece THY’nin yolu belli. Şu an BİST in en kıymetli şirketi. Halen yeterince değeri bilinmiyor
En mantıklı değerleme raporunu Ak yatırım yazmış. 70-80 fiyat biçen kurumlar olmuş, hayret ediyorum.
katılıyorum, nereden bakarsak bakalım benim hesap 32 milyar kar ile hbk 21 çıkıyor, 6,7,8,9,10 hangi rakamla çarparsak çarpalım sırasıyla; 126, 147, 168, 189, ve 210 tl fiyatlarına göre işlem görmesi gerekirken, 68 de durması,
yılın ilk yarısını 8 tl ile fiyatladığını görüyoruz. yıl sonu rakamı eğer bir aksilik olmassa herşey olağan akışında olursa 32 milyar yazar ve 8 tl ile fiyatlarsa tıpkı ilk yarı gibi buda 168 rakamına işaret ediyor, kısaca hisse üzerinde halen 100 tl pirim potansiyeli var,
2023 ve sonrası da aklımızın bir köşesinde dursun...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri