ister bugün,ister yarýn, isterse de 1 ay sonra yapsýn hareketini, bu karlýlýk varken thy satmayacam. bakalým kýsmet artýk...
Yatýrým Finansman:
2022 yýlýnýn karýný 31.5 milyar TL olarak öngörüyor.
THY'nin net borcundaki düþüþün, kargo fiyatlarýndaki normalleþmenin gecikmesinin ve yolcu gelirlerindeki toparlanmanýn altýný çiziyoruz. Küresel enflasyonist baskýya raðmen, yakýt dýþý birim gider tahminimiz, 4.42 UScent ile 2019'dan %5 daha düþük seviyeye karþýlýk gelmektedir. Sonuç olarak, güçlü operasyonel performans ve parite sayesinde tahminlerimiz þirket için tüm zamanlarýn en yükseði seviyesindedir. Deðerleme için 5.5x hedef çarpaný kullandýk, buna göre yeni HF, %64 yukarý potansiyel barýndýran 112,0 TL'ye karþýlýk gelmektedir. PGSUS'a benzer þekilde, hisse senetleri hala cazip bir þekilde 2023T'de 3,8 FD/FAVÖK çarpanýnda iþlem görüyor.
Who, baby, Who Will Save The World?
Saat 17 itibari ile al baþlatýyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Taþýnan Açýklar: yüklü artýþlar var, THYAO GARAN ÝSCTR PETKM HALKB EREGL YKBNK AKBNK EKGYO hisselerinde fazlaca açýk taþýnmýþ, HALKB da 10 mlyn rakamýný hiç görmedim ve bugün tavan oldu! fiyat yükseldikçe açýk artar, açýk arttýkça fiyat yükselir döngüsü iþlemeye devam ediyor, ve açýkcýlarýn da pes edeceði yok gibi, Viop30 da shortçusu Spot da açýkcýsý büyük zulüm yaþýyor! THYAO özelinde 2.6 mlyn lot açýk taþýnmýþ,
![]()
@berkimcans, bilgiler için teþekkür ederim. Kapanýþta alým satým pastasý paylaþýr mýsýn lütfen, THYAO ve SISE için
@ring, o kadar fazla topik takip ediyorum ve iþlem yapýyorum ki unutabilirim de, o yüzden özelden hatýrlatýrmýsýnýz!
Yer Ýmleri