Originally Posted by
Yalniz Mehmet
Siz iyi beklemiþ siniz Sn wolvorine, açýkçasý ben kovid19 salgýný azalmaya baþlayýnca girdim. Yaklasik 20 uzeri diyebilirim. Çünkü salgýnýn uzama ihtimali vardý. Etkisinin azalmasý önemliydi. Þuan ki duruma bakarsak geçen aralik'ta bilanço özsermaye 90 bin civari idi. Ama þuan 135 bin,
tahmini 9 ncu ay 175 bin olsa ve 12 nci ay bilanco ozsermaye 200 bin olsa ortaya bir yilda 90 milyardan 200 milyara çýkan %100 üzerinde bir büyüme çýkýyor. Bunun biraz daha üzerine çýkma ihtimali de var aslýnda. Bana göre bu hissenin defter degerinin 1,5 yada 2 kat olmasý gerekir. Defter degeri 97 þuan ve tahmini ustteki anlatýmlarýma göre 145-190 aralýðýnda bir fiyatlara doðru gitmesi lazým bence. Ama devlet kurumu olunca ön tepki çok oluyor maaalesef. Örneðin kamu bankalarý da öyle. Ama benim görüþüm yinede ayný. Yani muazzam büyüme çýkýyor benim tahminlerime göre. Bu sene olmasa bile belki yýlbaþýnda belki seneye guzel yerlere gidebilir bu hisse. Hiç belli olmaz. Elbet bir gün olmasý gereken yerlere doðru gidecektir diye düþünüyorum ben. Bakalým izleyip görücez. Tabi o zamana kadar satmadan kendimi tutabilirsem😀
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr
Yer Ýmleri