Hocam ben guzel etki yapacaðýný düþünüyorum. Çünkü þuan Almanlar ve Ruslar turizm olarak ayni sayýdalar. Yani Almanya dan gelen bir hayli fazla.
Avrupa da þöyle bir durum var ki, paralari var ancak doðalgaz satan ulke bulamýyorlar. Yani para bir iþe yaramýyor. Bu ortamda Turkiye çok gözde ulke konumuna geliyor. Nedeni ise Türkiye doðalgaz ithalati konusunda sýkýntý yaþamýyor ve turizm in gelmesini zaten istiyor. Heleki kýþýn kapanan oteller vardý geçmiþte. Turist gelirse gelir artar, herkese faydasý olur bu iþin sonucu olarak. Þuan Avrupa geneli ýsýnma sorunu yaþýyor. Stoklarý azalýyor. Fazla zamanlari kalmadý. Farklý çözüm yollari arýyorlar. Hala çözüm bulamadýlar. Türkiye onlara göre baya ucuz konumda bir yer. Ayrýca kültür olarak bize baya aliþiklar. Yani Türkiye gibi cazip bir ulke bulmalarida çok zor. Ayrica uçak uçma sýkýntýsý da var. (Havacilikta Grev var)
Konum olarak Avrupa nin dibinde olan bir ülkeyiz.
Bu nedenden dolayý baya turist geleceðini düþünüyorum ben. Bir de Ruslarýn kýþ turizmi olayi olacak bildiðim kadarýyla.
Ayrica dünya kupasý var.
Daha ne olsun.
Personelin yetmedigini söylüyorlar. Yeni Personeller alininca taþýnacak yolcular biraz daha artacaktýr.
Yani güzel þeyler oluyor
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr

Alýntý yaparak yanýtla
Boþa mý aðýrlýk azalttýk. Bakalým devamý gelecek mi. Havacýlýða hakim olum fikri olan var mý? Havacýlýk sekötür çalýþaný varsa özellikle iyi olur.
Yer Ýmleri