Tombulla çok uðraþýyorlar…
Havacýlýðýn hepsini tutuyordum, 2.çeyrek gelince hepsini tombula çevirdim. Þimdiden kaybým fazla eðer 3.çeyrek arayý kapatmazsa hem kendime, hem çevreme büyük yanýlacaðým![]()
Tombulla çok uðraþýyorlar…
Havacýlýðýn hepsini tutuyordum, 2.çeyrek gelince hepsini tombula çevirdim. Þimdiden kaybým fazla eðer 3.çeyrek arayý kapatmazsa hem kendime, hem çevreme büyük yanýlacaðým![]()
Size %100 katýlýyorum. Ben sadece hem varlýk fonunun payý(malum nedenler) hem kargo tarafýndan dolayý tombuldan daha iyi bir performans beklemekteydim.
Þuanlýk varlýk fonu pasif kaldý, kargo tarafýndaysa fiyatlarda gerileme var. Tüm bunlar bir yana uçuþlar harika gidiyor. Hayýrlýsý olsun…
Tombul Mercedes, Pegasus toros. 😀 Hele bir aða Mercedes’i otobana bir soksun bir bakmýþýz üçlü rakamlar. 😀 Olur mu olabilir. 50 lerde pili bitti derken hýzla 70 lere atmadý mý? Þimdi de ayný söylem. Yeterki endeks ters dönmesin. YTD. ✈
PEGASUS ta sermaye hala 102 milyon tabii bu çok düþük.. 150-250 arasý Cin Ali kaðýdýn boþluðunu aldý.. Tabii borsayý çok iyi biliyor.. Pgsus da iyi þirket..50 lili fiatlardan alýp 110 lardan çýkmýþtým.. O zaman tombul kuþa girmiþtim.. Tombul kuþ çok iyi performans gösterdi ama hala pgsus a göre ucuz. THY dede sermaye ;büyük þirketlere bakarsanýz Koç Sahol Ereðli gibi , hala küçük 1.380 milyar sermaye fazla sayýlmaz ancak dolaþýmda çok kaðýt var..
En geç 45 güne minimum 100 tl olacak bu kaðýt, istedikleri kadar sýksýnlar. Hoþ ne kadar sýkarlarsa o kadar sert gider...
Yer Ýmleri