Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
İyi bilanço fiyata yeteri kadar yansıdı mı?
4. Çeyrek 3 kadar iyi olmayacak hatta ilk çeyreğin döngüye gireceğini mi satıyorlar.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn doctrine ben şahsen faydalandığını zannetmiyorum.
Bu bilançoda özsermayesinde %40 civarı artış olacağını düşünsek mesela

önceki Mart bilancosu açıklanacağı siralarda 40 -50 arasinda gezinmiş. Sonrasında Yükseliş devam etmiş

Ağustos ta bilanço açıklanacağı siralarda
50-61 araliginda gezinirken bilanço aciklandiktan sonra 72 lere kadar sürmüşler. Çünkü beklenti yüksek ve devam ediyor

Bu bilanço yaklaşık ozsermayede %40 gibi büyük artışı göz önüne alınca tahminin bu bilançoda açıklanana kadar 110 ları gösterebilir ler. Ama bilanço sonrasi yükselişi biraz salıp(110 lardan 102 lere indirip sonra yukarı) tekrar yukarı götürme ihtimalleri bence yüksek ihtimal gibi. Çünkü bu bilanço sonrası hissenin defter değeri nin yaklaşık 130-140 aralığına denk geleceğini düşünüyorum. Dolayısıyla böyle çok güzel kâr yazan şirketin hisse fiyatının da defter değeri nin üstüne çıkması gerektiğini düşünüyorum ben.

Döke döke götüreceklerini düşünüyorum şahsen. Beklentiler 2023 sezonunun daha iyi gececegi yönünde benim okuduklarima göre. 2023 yılı da kâr anlamında THY icin çok iyi geçecek muhtemelen.

Kısacası beklentiler bitmedi. Seneye daha çok turist bekleniyor. Daha çok uçak alınacak. Daha çok pilot ve kabin personeli alınacak. Daha çok kargo taşınacak. UEFA şampiyonluğu var. Katar dunya kupası var. Seneye savaş(Ukrayna -Rusya arasinda) bitebilir belki. Yani seneye daha çok olumlu gelişmeler olacak gibi

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.