Yorumlar bittiðine göre, hissemiz uykuya mý yattý diye düþünüyorum...
Yorumlar bittiðine göre, hissemiz uykuya mý yattý diye düþünüyorum...
Biz sakin sakin sabýrla bekliyoruz ... Hiç sýkýntý yok...
Stress baský yok , satma zorunluðu kredi yok .. rahat rahat Rize çayýmý demleyip 12.72TL den beri hala bekliyoruz...tombul kuþu [emoji211]
Kendi hedefim 150-170TL gibi durumlara göre bir kýsmý satmak ama bekleyelim görelim..
YTD þahsi fikrimi paylaþýyorum....Ek 29156
RMX3301 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çin'de Coronavirüs varyantlarýnýn neden olduðu yüksek vaka sayýlarý nedeniyle Pekin ve birçok yerde tekrar kapanma kararý alýndý. (CTGN)
Bitmek bilmiyor, ülke üzerinde transit olsun, normal turistik olsun, trafiðimiz diðer yýllara göre fazla, bizim hastaneler nasýl acaba..
Tarihi çýnar, Ýlber Ortaylý da Corona olmuþ. Allah þifa versin. Umarým çoðalmaz þu illet.
Her kýþýn sonu bahar...
Merhaba Bist Yatýrýmcýlarý,
Yeni Bist100 günlük kapanýþ tahmin baþlýðý açtýk.
Yýl kapanýþ tahmin anketine buyrun lütfen.
Ayrýca Bist100 kapanýþýný
Günlük
Haftalýk
Aylýk
Yýl sonu
Þampiyonlarýný izlemek ve þampiyonaya katýlmaya davetlisiniz.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...29#post6208729
bilançolar sonrasýnda hisselerin fiyatlamalarýna bakýyorum da, sanki tombul kuþ pas geçilmiþ gibi...
umarým yýlsonunda beklentiler dahilinde bir bilanço ve sürpriz bir temettü kararý ile kendini affettirir..
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kasým’ýn son haftasýnda iyi bir alým fýrsatý verir mi ? kýsmet
Hem dolar bazli hem TL bazli grafiksel olarak yükseliþe hazýrým mesajý veriyor adeta. Aralýk bilancosu artýk fiyatlara yansimaya baþlayabilir. Aralik baska olacak yine. Ayrica gecen haftaki istanbul hava limani uçuþ rakamlari yine zirvede olduðunu gösterdi. Sanýrým iþler baya baya iyi gidiyor gibi görünüyor.
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr
Gençler bir yoklama çekelim
✈💸✈💸✈💸🦅✈🦅
Who, baby, Who Will Save The World?
Yer Ýmleri