-

Originally Posted by
obstinate
Bence iyi gelecek ortak sızması garanti de bugünkü hareketler korkuttu ama yine iyi toparladı
+%1.25 endekste, tkfen -%0.45
toparlamis hali buysa yandik biz
-
Gidecek hisse götünü başını oynatmaz.. Alış fırsatı vermeden bam bam gider. Bunlar mal yediriyor resmen. Yine milletin üç kuruşunda gözleri
-
Kesinlikle oyle Iyi Bilanco geldigi 2021/3 de Naci Agbal krizine ragmen garip bi sekilde dik durmus Onun sonunda Iyi Bilanco gelmisti . Endeks zirve tazelerken su hali , malumun ilani . 1/11 oranim 1/12 olmaz insallah yoksa bi en az 6 ay daha gider
-
Göstergeler sat diyor ama umut dünyası bu arada siz sattınız herhalde yasdıklarınza göre
-
Tersine kaldiracta da arttirdim miktari , her seferinde yaniltmadi beni ama umut dunyasi 1 kere yaniltir belki diye iste bekliyoruz . Ancak bile bile lades benim yaptigim . 3 sene sonunda Dolar bazinda yariya dusmusum atsam atilmaz satsam satilmaz . Bu onursuz kopeklere verecek lot yok bende
-
-
Sayin Goodbye
Santiyelerde calinan paralar tazmin edilmeden ( edilir mi edilmez mi bilmiyorum) oyle super bilanco falan gelmez . Adamlarin santiyesinde 45 gun izin yapiyor calisanlari bizzat sahidim bu sirket kendine gelir mi . Ahbap cavuslar dolmus sirketin icine onlari besliyoruz iste . Nereden tutsan elinde kaliyor , Pandir donusse ne olur donusmese ne olur , haniminin ilk okullarindan getirdik adama koskoca holding emanet ettik
-
Şu ana kadar hareketlerinden orta veya iyi şekerli bir bilanço geleceğini seziyorım. Ancak bu kanckk hissede 50 hedefimi 37 ye revize ettim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri